Connect with us

Megjelent a legújabb, 9.0-s Norton Ghost

Laptop

Megjelent a legújabb, 9.0-s Norton Ghost

A Symantec ma jelentette be a Norton Ghost 9.0, az otthoni és a kis irodai felhasználók számára készült, átfogó lemezkép-kezelő piacra dobását, mely a PowerQuest felvásárlása kapcsán a Symantec tulajdonába került Drive Image technológiával bővült.

A Norton Ghost 9.0-val a felhasználók a számítógépük újraindítása vagy a Windows-ból való kilépés nélkül, a termék „hot imaging” (a lemezkép üzem közbeni elkészítése) eljárásával készíthetnek mentést. A lemezkép készítése megszakítás nélkül, a háttérben zajlik, így a felhasználók tovább dolgozhatnak a rendszeren, mialatt elkészül a mentés. Értékes időt és tárhelyet takaríthatnak meg a Norton Ghost növekményes mentési és helyreállítási funkciójával. Mihelyt elkészült a merevlemez kezdeti képe, a további mentéseket növekményes módon, az egész merevlemez ismételt mentése helyett csak a megváltozott file-okat és információkat elmentve lehet elvégezni. Ha adat-helyreállítás szükséges, a felhasználók az egész rendszer vagy csak bizonyos állományok illetve könyvtárak helyreállítása között választhatnak.

„Az adatvédelem alapvető eleme a merevlemezek rendszeres mentése. A kezdőtől a legképzettebbig minden számítógépet használónak rendszeresen mentést kellene készítenie a számítógépéről, hogy ezzel megakadályozhassa az alapvető rendszerállományok, a fontos dokumentumok és az értékes adatok, például a digitális képek, zenék és címjegyzékek elvesztését.” – mondta Matthew Moynahan, a Symantec fogyasztói termékek és megoldások ágazatának alelnöke – „A Norton Ghost 9.0-val a felhasználók könnyen készíthetnek teljes lemezképet a merevlemezükről, így biztosak lehetnek abban, hogy a számítógépükön tárolt valamennyi értékes információ biztonságban van a mentésen.”

A mentési folyamat minden eddiginél egyszerűbbé tétele érdekében a Norton Ghost 9.0 lehetővé teszi, hogy a felhasználók egy megadott napra vagy órára időzítsék az önműködő mentést. A Norton Ghost 9.0 időpont szerinti visszaállításra is képes. A felhasználó kiválaszthat egy meghatározott mentést, és pontosan az annál a mentésnél fennálló állapotra állíthatja vissza számítógépét. Az adatokat, file-okat és könyvtárakat egyszerűen meg lehet találni, mivel a mentési képek betűvel jelzett meghajtóként is kezelhetők, így a mentési file-ok úgy néznek ki, mint az eredeti meghajtó. A Norton Ghost 9.0 felülről kompatibilis a PowerQuest Drive Image 7.0-val, így az azzal készült lemezképekhez hozzá tudnak férni, illetve azokat vissza tudják állítani a felhasználók.

A Norton Ghost 9.0 tartozéka a Symantec Recovery Disk. Ezzel a hasznos eszközzel akkor is elindítható a rendszer, visszaállítható egy mentés és elvégezhetők a javítások, illetve a vírusellenőrzés a rendszeren, ha a számítógép operációs rendszere nem reagál. A Windows 9x-et használók számára a Norton Ghost előző változata is rendelkezésre áll. A Norton Ghost 9.0 meghajtók és illesztők kibővített támogatását nyújtja az USB, USB2 és FireWire cserélhető tárolóeszközökhöz.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom