Connect with us

technokrata

Új Sybase szoftverek az adatvédelem jegyében

Laptop

Új Sybase szoftverek az adatvédelem jegyében

A Sybase Magyarország megkezdte azoknak a vállalati rendszerekhez kapcsolódó szoftver-megoldásainak forgalmazását, amelyek az intelligens mobiltelefonokat és palmtopokat, tenyérszámítógépeket szolgálják ki.

A Sybase segítségével a vállalatok hatékonyan tudják bekapcsolni a vállalati kommunikációba mobil kollégáikat, akik így üzleti útjaikon is hozzáférnek a leveleikhez, és elérhetik a munkájukhoz szükséges vállalati rendszereket, akár naponta ellenőrizhetik az elszámolásaikat sőt, ezen keresztül kaphatnak főnöküktől operatív feladatokat és információkat is.

Ugyanakkor a Sybase szoftverek segítségével egy diszpécser központból egyszerre akár több száz ügynök munkája is figyelhető. Például a szoftver segítségével a központból ellenőrizhető az, milyen állapotban van a felhasználó gépének akkumulátora, észrevehető, sőt törölhető az idegen szoftver a munkatársak palmtopjáról, vagy ha az illető elveszti a parányi munkaeszközt, a benne levő – nem publikus – adatokat a diszpécser azonnal törölheti.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom