Connect with us

Canon Prima Super 180 Date: kompakt filmes fényképezőgép 4,7-szeres zoommal

Laptop

Canon Prima Super 180 Date: kompakt filmes fényképezőgép 4,7-szeres zoommal

A Canon bemutatta 4,7-szeres zoom objektívvel rendelkező, 35 mm-es Canon Prima Super 180 Date kompakt fényképezőgépét.

A Prima Super 180 Date típusának legkisebb kompakt zoom fényképezőgépei közé tartozik. Az elegáns alumínium-ötvözet burkolat és a széleskörűen alkalmazott fémtartozékok tökéletesítették a fényképezőgép megjelenését. Mindehhez hozzájárul a nagyméretű hátsó LCD a főbb vezérlőfunkciók könnyű ellenőrzésére. A fényképezőgép visszahúzható 38-180 mm-es f/5.6-12.9 kezdő fényerejű zoom objektívvel rendelkezik, valamint hat programozott téma-automatika (PIC) módot és zoommal párosított, passzív 7 pontos automatikus élességállítást kínál. A kompakt Light Guide zoom vaku 2,2 méteres vakutartományt biztosít a Prima Super 180 Date-nek, a gép a külön megvásárolható RC-5 távkioldóval is üzemeltethető. Az időbélyegző funkció lehetővé teszi a dátum és idő fényképekre történő rögzítését.

A kicsinyítés szenvedélye
Az apró méret eléréséhez (mindössze 109,5×58,7×53,2 mm) a Canon csökkentette a gyűrű zármechanizmusának és a Light Guide vaku kondenzátorának méretét, míg az élesség és az expozíció meghatározása a Canon rendkívül kisméretű AF/AE CMOS érzékelőjével történik.

Minden együtt
A passzív, zoomhoz kapcsolt, 7 pontos AiAF és a 16 zónás AE fénymérés mindig kiváló élességállítást és expozíciót eredményez az egész zoom tartományban. A kompakt Light Guide mozgófejes zoom vaku automatikusan követi a zoom objektív beállításait. A dioptria-korrekciós gomb a szemüveget viselő felhasználókat segíti. A fényképezőgép +/-1,5Fé manuális expozíció kompenzációt kínál.

A teljesen automatától a teljes vezérlésig
A Prima Super 180 Date mögött meghúzódó tervezési filozófia lényege a ˝minőség komplikációk nélkül˝. Amint a felhasználó kézbe veszi a fényképezőgépet, máris bekapcsolhatja és azonnal felvételeket készíthet, vagy a 6 kreatív témaautomatika módból választhat. A gyakorlatilag minden felvételi körülményre felkészített témaautomatika mód a következőket kínálja: Automata, Sport (mozgó témák folyamatosan fókuszáló fényképezése), Éjszakai portré (vaku a témához és hosszú záridő a háttérhez), Portré, Makró és Valós-idejű funkció (RT) 0,03 mp-es záridővel és középponti autofókusszal.
A felhasználók a hét elérhető vaku móddal teljes vezérlést nyernek a villanófény fölött: 5 speciális funkciót lehet előre beállítani, melyek elősegítik a kedvenc módok gyors kiválasztását. A dátum és/vagy idő 4 különböző stílusban és dátum/idő formátum kombinációban rögzíthető a felvételeken.

Precíziós objektív
A Canon a precíziós optika terén nyert 70 éves örökségéből merítve két aszférikus (egy alacsony fénytörésű és egy alacsony szórású) lencsetagot helyezett el a 9 zoom lencsetagot számláló 7-es csoportban, melyek páratlan, a teljes képszélességre kiterjedő élességet nyújtanak a zoom tartományban. A makró mód csaknem 60 cm-es közel-pont minimumot tesz lehetővé.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom