Connect with us

technokrata

Canon Prima Super 180 Date: kompakt filmes fényképezőgép 4,7-szeres zoommal

Laptop

Canon Prima Super 180 Date: kompakt filmes fényképezőgép 4,7-szeres zoommal

A Canon bemutatta 4,7-szeres zoom objektívvel rendelkező, 35 mm-es Canon Prima Super 180 Date kompakt fényképezőgépét.

A Prima Super 180 Date típusának legkisebb kompakt zoom fényképezőgépei közé tartozik. Az elegáns alumínium-ötvözet burkolat és a széleskörűen alkalmazott fémtartozékok tökéletesítették a fényképezőgép megjelenését. Mindehhez hozzájárul a nagyméretű hátsó LCD a főbb vezérlőfunkciók könnyű ellenőrzésére. A fényképezőgép visszahúzható 38-180 mm-es f/5.6-12.9 kezdő fényerejű zoom objektívvel rendelkezik, valamint hat programozott téma-automatika (PIC) módot és zoommal párosított, passzív 7 pontos automatikus élességállítást kínál. A kompakt Light Guide zoom vaku 2,2 méteres vakutartományt biztosít a Prima Super 180 Date-nek, a gép a külön megvásárolható RC-5 távkioldóval is üzemeltethető. Az időbélyegző funkció lehetővé teszi a dátum és idő fényképekre történő rögzítését.

A kicsinyítés szenvedélye
Az apró méret eléréséhez (mindössze 109,5×58,7×53,2 mm) a Canon csökkentette a gyűrű zármechanizmusának és a Light Guide vaku kondenzátorának méretét, míg az élesség és az expozíció meghatározása a Canon rendkívül kisméretű AF/AE CMOS érzékelőjével történik.

Minden együtt
A passzív, zoomhoz kapcsolt, 7 pontos AiAF és a 16 zónás AE fénymérés mindig kiváló élességállítást és expozíciót eredményez az egész zoom tartományban. A kompakt Light Guide mozgófejes zoom vaku automatikusan követi a zoom objektív beállításait. A dioptria-korrekciós gomb a szemüveget viselő felhasználókat segíti. A fényképezőgép +/-1,5Fé manuális expozíció kompenzációt kínál.

A teljesen automatától a teljes vezérlésig
A Prima Super 180 Date mögött meghúzódó tervezési filozófia lényege a ˝minőség komplikációk nélkül˝. Amint a felhasználó kézbe veszi a fényképezőgépet, máris bekapcsolhatja és azonnal felvételeket készíthet, vagy a 6 kreatív témaautomatika módból választhat. A gyakorlatilag minden felvételi körülményre felkészített témaautomatika mód a következőket kínálja: Automata, Sport (mozgó témák folyamatosan fókuszáló fényképezése), Éjszakai portré (vaku a témához és hosszú záridő a háttérhez), Portré, Makró és Valós-idejű funkció (RT) 0,03 mp-es záridővel és középponti autofókusszal.
A felhasználók a hét elérhető vaku móddal teljes vezérlést nyernek a villanófény fölött: 5 speciális funkciót lehet előre beállítani, melyek elősegítik a kedvenc módok gyors kiválasztását. A dátum és/vagy idő 4 különböző stílusban és dátum/idő formátum kombinációban rögzíthető a felvételeken.

Precíziós objektív
A Canon a precíziós optika terén nyert 70 éves örökségéből merítve két aszférikus (egy alacsony fénytörésű és egy alacsony szórású) lencsetagot helyezett el a 9 zoom lencsetagot számláló 7-es csoportban, melyek páratlan, a teljes képszélességre kiterjedő élességet nyújtanak a zoom tartományban. A makró mód csaknem 60 cm-es közel-pont minimumot tesz lehetővé.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd