Connect with us

Megjelent az SP2-höz igazított, 6.3.1.20-as Nero

Laptop

Megjelent az SP2-höz igazított, 6.3.1.20-as Nero

A Windows XP második javítócsomagját immár teljes mértékben támogatja az Ahead közkedvelt CD/DVD-írója.

A Nero-t bizonyára senkinek sem kell bemutatni: a CD- és DVD-írás terén etalonnak számító alkalmazás hatos változata lassan egy éve van jelen a piacon. A kezdeti gyerekbetegségek kinövésével lassan méltóvá vált a korábbi, nagysikerű 5-ös verzióhoz. A 6-os Nero sikerét az is jelzi, hogy az egyes változatokat a Terminal olvasói közül is sokkal többen töltötték le, mint az ötös széria különböző variánsait. A fejlesztők nemrég egy újabb frissítéssel hálálták meg a szoftvert használók érdeklődését.

A tegnapi nap során kiadott 6.3.1.20-as szoftvercsomag több tekintetben bővülést hozott. Talán a legfontosabb, hogy a Windows XP SP2 kapcsán felmerült problémákat megszüntették a fejlesztők. Ezenfelül még több CD- és DVD-írót támogat, s képes figyelmeztetni a felhasználót, ha nem megfelelő DirectX-szel rendelkezik. Természetesen továbbra is támogatja a nemrég bevezetett DVD túlírást (DVD Oversize burning) is – ennek használata természetesen függ a felhasználó optikai meghajtójától és az alkalmazott lemezek minőségétől. A fentieken kívül több apróbb igazítás, javítás is megjelent: például az audio plugin managerrel kapcsolatos

A kétrétegű DVD-ket is kezelni képes szoftvercsomag minimális gépigénye egy 300 MHz-es Pentium II-es és 64 MB-nyi operatív tár, de ha minden funkcióját ki akarjuk maradéktalanul használni, akkor már egy 1,6 GHz-es processzorra és legalább 128 MB-nyi memóriára lesz szükségünk. A szoftver demo változata letölthető a Terminal Download szerveréről is; a programcsomag részletes ismertetése pedig a Kapcsolódó cikkek alatt található linken tekinthető meg.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom