Connect with us

technokrata

Megjelent az SP2-höz igazított, 6.3.1.20-as Nero

Laptop

Megjelent az SP2-höz igazított, 6.3.1.20-as Nero

A Windows XP második javítócsomagját immár teljes mértékben támogatja az Ahead közkedvelt CD/DVD-írója.

A Nero-t bizonyára senkinek sem kell bemutatni: a CD- és DVD-írás terén etalonnak számító alkalmazás hatos változata lassan egy éve van jelen a piacon. A kezdeti gyerekbetegségek kinövésével lassan méltóvá vált a korábbi, nagysikerű 5-ös verzióhoz. A 6-os Nero sikerét az is jelzi, hogy az egyes változatokat a Terminal olvasói közül is sokkal többen töltötték le, mint az ötös széria különböző variánsait. A fejlesztők nemrég egy újabb frissítéssel hálálták meg a szoftvert használók érdeklődését.

A tegnapi nap során kiadott 6.3.1.20-as szoftvercsomag több tekintetben bővülést hozott. Talán a legfontosabb, hogy a Windows XP SP2 kapcsán felmerült problémákat megszüntették a fejlesztők. Ezenfelül még több CD- és DVD-írót támogat, s képes figyelmeztetni a felhasználót, ha nem megfelelő DirectX-szel rendelkezik. Természetesen továbbra is támogatja a nemrég bevezetett DVD túlírást (DVD Oversize burning) is – ennek használata természetesen függ a felhasználó optikai meghajtójától és az alkalmazott lemezek minőségétől. A fentieken kívül több apróbb igazítás, javítás is megjelent: például az audio plugin managerrel kapcsolatos

A kétrétegű DVD-ket is kezelni képes szoftvercsomag minimális gépigénye egy 300 MHz-es Pentium II-es és 64 MB-nyi operatív tár, de ha minden funkcióját ki akarjuk maradéktalanul használni, akkor már egy 1,6 GHz-es processzorra és legalább 128 MB-nyi memóriára lesz szükségünk. A szoftver demo változata letölthető a Terminal Download szerveréről is; a programcsomag részletes ismertetése pedig a Kapcsolódó cikkek alatt található linken tekinthető meg.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök