Connect with us

technokrata

Az ATEN terméke lesz az első állítható előlapos KVM kapcsoló a modern nagyvállalatok számára

Laptop

Az ATEN terméke lesz az első állítható előlapos KVM kapcsoló a modern nagyvállalatok számára

Az ATEN ma bejelentette új 8 portos PS/2 KVM kapcsolójának, az ALTUSEN KH88-nak a piacra kerülését, mely állítható előlapja révén akár 8 számítógép kezelésére képes, és lehetővé teszi a felhasználók számára a gyors és kényelmes kábelcsatlakoztatást.

Ez a rendkívüli tulajdonság átláthatóan elrendezett, felhasználóbarát rackszekrény kialakítását teszi lehetővé, amely nélkülözhetetlen a professzionális IT szakemberek számára.

Egyetlen KH88 konzol 8 számítógép vezérlését teszi lehetővé, így három szintű kaszkádlkapcsolással akár 512 számítógépet vezérelhet az adminisztrátor. Kétszintes (adminisztrátori/felhasználói) jelszavas védelmével az új 8 portos PS/2 KVM kapcsoló teljesíti a fejlett védelem (PSP) szabványait. Állítható előlapjának köszönhetően a KH88 mind a rack eleje, mind hátulja felől könnyen telepíthető, és bármilyen rack mélységgel kompatibilis, bármely szerverteremben. Ezek a tulajdonságok összességükben nagyfokú rugalmasságot, és kiemelkedő biztonságot adnak a professzionális felhasználóknak nagyszámú számítógép vezérlésének igénye esetén.

Az ATEN innovatív 8 portos KVM kapcsolója a Windows 98SE, és frissebb, a Linux, az AIX, a FreeBSD, és Netware operációs rendszereket támogatja. A számítógépkiválasztást az előlapon elhelyezett kapcsolók, intuitív képernyőn megjelenő menü (On-Screen Display, OSD), és billentyűkombinációk (Hotkey) teszik könnyűvé. A számítógépek zökkenőmentes indításáról a teljes billentyűzetemuláció gondoskodik, és a kiemelkedő képminőség 2048×1536-os felbontásig biztosított. Mindemellett a felhasználók a KVM kapcsoló kikapcsolása nélkül csatlakoztathatnak, vagy választhatnak le gépeket, amely időt takarít meg, és javított funkcionalitást biztosít egyszerre.

A KH88 beállítása gyors és könnyű, nem igényel külön szoftvert. Minden KH88 csomag tartalmazza a fejleszthető firmware-t, a tápegységet, és a rackbe építéshez szükséges készletet. A KH88 körülbelül 499 eurós áron lesz kapható Európában 2004 augusztusától.



Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp