Connect with us

Hirdetés

technokrata

Aficio CL1000N: szolgáltatások széles skáláját nyújtó, költséghatékony színes lézernyomtató a Ricoht

Laptop

Aficio CL1000N: szolgáltatások széles skáláját nyújtó, költséghatékony színes lézernyomtató a Ricoht

A Ricoh bemutatta az Aficio termékcsalád új tagját, a kis munkacsoportos felhasználóknak készült, asztali nyomtatóként is használható CL1000N színes lézernyomtatót.

A nyomtató kis mérete ellenére rendkívül sokoldalú funkcionalitást nyújt. A gyors nyomtatási sebesség, a hálózati csatlakoztathatóság, a csomagolt szoftverek és a közvetlen PDF nyomtatás funkció kategóriájának legjobbjává teszik.

Az Aficio CL1000N a nyomtatók új generációjának tagja: kialakítása kompakt, zajkibocsátási szintje alacsony, sebessége gyors (az első színes nyomat 20 mp alatt elkészül, színes üzemmódban percenként 8, fekete-fehér üzemmódban 31 oldalt nyomtat – az opcionális duplex egység esetén is). A készülék alapkiépítésben támogatja az Adobe PostScript 3 lapleíró nyelvet, így a PDF kód közvetlen konverziója miatt a színes PDF formátumú dokumentumok gyorsan és kiváló minőségben készülnek el. A készülék papírkapacitása alapkiépítésben 780 lap normálpapír esetén; vastag papír, boríték, címke és fényezett papír nyomtatása 210 g/m2 súlyig lehetséges.


Arno Jongsma, a Ricoh Europe termékmenedzsere szerint az Aficio CL1000N új felhasználói körrel ismerteti meg a Ricoh nevet: ˝A készülék tervezésénél a sokoldalúságot, az egyszerű kezelhetőséget, illetve a kedvező árat és üzemeltetési költséget tartottuk szem előtt, így sikerült a kategória legtöbb szolgáltatást nyújtó színes lézernyomtatóját elkészítenünk. Bízunk benne, hogy a vásárlókat a kiváló tulajdonságok és a sokoldalú funkcionalitás meggyőzik, és a fekete-fehér tintasugaras, valamint lézernyomtatóikat Aficio CL1000N-nel váltják fel˝.

A magasabb kategóriájú nyomtatók technológiai újításait ebben a készülékben is alkalmaztuk. Az Aficio CL1000N beépített hálózati kártyával és USB 2.0, továbbá Ethernet porttal rendelkezik, opcionálisan alkalmas vezeték nélküli LAN és Bluetooth kapcsolatra is. A dokumentumkezelés optimalizálását megkönnyíti, hogy a nyomtató dokumentumszerverén adatok tárolhatók, a munkafolyamatokat integráló DeskTopBinder V2 Lite szoftver segítségével pedig a különböző formátumú adatok egyetlen fájllá egyesíthetők. Az eltárolt adatok egyszerűen előhívhatók, a fájlok megtekinthetők, újrarendezhetők, cserélhetők vagy kitörölhetők a Web Image Monitor szoftverrel helytől és időtől függetlenül egy normál webböngészőn keresztül.

A Web SmartDeviceMonitor révén a felhasználó szintén egy normál webböngésző használatával ellenőrizheti a hálózati perifériák állapotát, a hálózati adminisztrátorok és rendszergazdák jogosultságokat állíthatnak be és statisztikákat készíthetnek el. A felhasználó több meghajtóprogram közül választhat: a PCL5c, az Adobe PostScript 3 és a Ricoh saját fejlesztésű, ikonvezérelt RPCS programjait használva a nyomtató bármilyen hálózati környezetbe harmonikusan integrálható.

Az Aficio CL1000N a Ricoh színesnyomtató-generációjának új tagja. Széles körű funkcionalitása versenyképes árral párosul, így az egyre növekvő irodai színes nyomtatási igényeket tökéletesen kielégíti. A Ricoh egyike a legszélesebb nyomtató-, másoló-, szkenner-, fax- és multifunkciós termékportfólióval, valamint szoftvermegoldásokkal rendelkező irodatechnikaieszköz-gyártóknak.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés