Connect with us

Sebesség és minőség olcsóbban: árat csökkentett az Oki

Laptop

Sebesség és minőség olcsóbban: árat csökkentett az Oki

Az Oki augusztus 1-től jelentősen csökkentette C3100 és C5200n típusú színes digitális LED nyomtatóinak árát.

Ennek megfelelően a nagyobbik nyomtatóhoz immár 30.000 forinttal olcsóbban, bruttó 193.750 forintért is hozzájuthatunk, míg a C3100 javasolt bruttó fogyasztói ára 118.750 forint, amely több mint 17.000 forinttal alacsonyabb a korábbinál.

Berényi Róbert, az Oki Systems (Magyarország) Kft. kereskedelmi igazgatója szerint: ˝Az Oki mindig is azon munkálkodott, hogy egyre nagyobb teljesítményű nyomtatókat egyre kedvezőbb áron kínáljon. Úgy ítéljük meg, hogy árcsökkentéssel az eddiginél egy jóval szélesebb vállalati és vállalkozói kör élvezheti a C5200n hálózati nyomtató 16 lapos színes és 24 lapos monokróm percenkénti sebességét anélkül, hogy a kompromisszumokat kellene kötnie a sebesség vagy a minőség rovására. Jelenleg egyetlen versenytárs sem kínál ilyen áron a teljes színskálát átfogó egymenetes tandem nyomtatót˝.

Az Oki C3100 színes-monokróm nyomtatót, amely asztali nyomatóként rendelkezik a hálózati gépek valamennyi előnyeivel, kifejezetten az egyéni felhasználóknak, vagy kisvállalkozásoknak kínálja a cég.

A C5200n az elismert C5000 sorozat legfiatalabb tagjaként jelenleg a legkisebb és leggyorsabb, digitális, színes üzleti nyomtató, amely hálózatba kötve akár egy tucatnál több munkaállomást is hatékonyan képes kiszolgálni.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom