Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sebesség és minőség olcsóbban: árat csökkentett az Oki

Laptop

Sebesség és minőség olcsóbban: árat csökkentett az Oki

Az Oki augusztus 1-től jelentősen csökkentette C3100 és C5200n típusú színes digitális LED nyomtatóinak árát.

Ennek megfelelően a nagyobbik nyomtatóhoz immár 30.000 forinttal olcsóbban, bruttó 193.750 forintért is hozzájuthatunk, míg a C3100 javasolt bruttó fogyasztói ára 118.750 forint, amely több mint 17.000 forinttal alacsonyabb a korábbinál.

Berényi Róbert, az Oki Systems (Magyarország) Kft. kereskedelmi igazgatója szerint: ˝Az Oki mindig is azon munkálkodott, hogy egyre nagyobb teljesítményű nyomtatókat egyre kedvezőbb áron kínáljon. Úgy ítéljük meg, hogy árcsökkentéssel az eddiginél egy jóval szélesebb vállalati és vállalkozói kör élvezheti a C5200n hálózati nyomtató 16 lapos színes és 24 lapos monokróm percenkénti sebességét anélkül, hogy a kompromisszumokat kellene kötnie a sebesség vagy a minőség rovására. Jelenleg egyetlen versenytárs sem kínál ilyen áron a teljes színskálát átfogó egymenetes tandem nyomtatót˝.

Az Oki C3100 színes-monokróm nyomtatót, amely asztali nyomatóként rendelkezik a hálózati gépek valamennyi előnyeivel, kifejezetten az egyéni felhasználóknak, vagy kisvállalkozásoknak kínálja a cég.

A C5200n az elismert C5000 sorozat legfiatalabb tagjaként jelenleg a legkisebb és leggyorsabb, digitális, színes üzleti nyomtató, amely hálózatba kötve akár egy tucatnál több munkaállomást is hatékonyan képes kiszolgálni.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés