Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar kezelőfelület a Firefox böngészőhöz

Laptop

Magyar kezelőfelület a Firefox böngészőhöz

Akit eddig a magyar felület hiánya riasztott el az alternatív böngésző kipróbálásától, annak jó hír, hogy ma elkészült a szoftvert teljesen magyarra szabó nyelvi csomag.

A tegnap megjelent Firefox 0.9.3 verziójú böngészőhöz a mai napon a Free Software Foundation jóvoltából kiadásra került a magyar nyelvi csomag, mely a program felületének teljes magyarítását teszi lehetővé (a tegnap szintén megjelent Mozilla alkalmazáscsomaghoz, illetve Thunderbird levelezőhöz már tegnap megjelent a magyarítás). A nyelvi csomag, mely a böngészőből egy kattintással telepíthető, egy 164 KB-os file-ban kapott helyet. Az alapítvány ezen kívül még egy Windows-os telepítőt is összeállított.

Ismeretes, hogy négy kritikus biztonsági hibát javítva új verziókat jelentett meg pár napja a Mozilla Foundation a Firefox böngészőből – ez lett a Firefox 0.9.3-as változata. Az ehhez tartozó nyelvi csomag illetve a Windows-os telepítő mind a Firefox.hu weboldaláról, mind az alapítvány oldaláról letölthető.

A Firefox.hu oldalon a Firefox böngészőt bemutató információk, letöltési lehetőségek érhetőek el. Az oldalakon használt nyelvezetet az alapítvány képviselőivel együttműködve a telepítéshez kapcsolódóan frissítették, így a csomagban használt kifejezések és a weboldalon találhatóak immáron fedik egymást.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés