Connect with us

12x-es sebességű DVD-író a Samsungtól

Laptop

12x-es sebességű DVD-író a Samsungtól

A Samsung Electronics bevezeti 12-szeres sebességű DVD-íróját, a TS-H542-t, mely Magyarországon 2004 augusztus végétől kapható majd.

Az új készülék, amely kiváló minőségben írja, illetve olvassa mind a DVD+, mind a DVD- formátumú lemezeket, Writemaster márkanév alatt kerül forgalomba.


A DVD+R formátum írásánál tizenkétszeres, míg a DVD-R írásánál nyolcszoros sebességre képes. A DVD+RW és DVD-RW lemezeket négyszeres sebességgel írja újra. CD-R lemezeket negyvenszeres sebességgel ír, míg a CD-RW lemezek újraírásával huszonnégyszeres sebességgel végez. A tizenkétszeres DVD-írási sebesség azt jelenti, hogy 4,7 GB adat – ami 2 órányi DVD filmnek, vagy 9 órányi VHS anyagnak felel meg -, kevesebb, mint hét perc alatt kerül fel egy DVD+R lemezre. Annak érdekében, hogy a lemezre a nagy sebességgel felírandó adatok tökéletes épségben kerüljenek, a Samsung több technológiai újítást is bevetett a TS-H542 megalkotásakor. A részleges CAV-rendszer állandó nagy sebesség mellett is képes rögzíteni az adatokat, az ABS (Auto Ball Balancig System) pedig csökkenti a vibrációt és a zajt a még nagyobb megbízhatóság érdekében.

A TS-H542 támogatja a DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW formátumokat, valamint az összes CD formátumot. A SAT (Speed Adjustment Technology) funkció segítségével a készülék, a másolandó lemez típusától függően, automatikusan kiválasztja az optimális írási sebességet.

A technológiai újítások sorát is felvonultató Samsung DVD-íróval és a mellékelt szoftverrel immár bárki megalkothatja saját video-, zenei- vagy fotó-összeállítását, DVD- vagy CD-lemezen.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom