Connect with us

Amerikai szakmai befektető az Optimum4-ben

Laptop

Amerikai szakmai befektető az Optimum4-ben

William L. Szentágotay „a hazai tanácsadói paletta egyik reménységeként” értékeli az Optimum4-et.

Az Optimum4 Tanácsadó Iroda Kft. új partnere a vállalatban szakmai befektetőként tulajdonosi jogokat szerzett William L. Szentágotay, amerikai-magyar üzletember, az Egyesült Államok-beli WLS Group tulajdonosa. A más magyarországi informatikai vállalkozásokban is érdekeltségekkel bíró szakember, aki korábban a CityReach Hungary ügyvezetője és számos amerikai telekommunikációs cég magyarországi vállalatának vezetője volt, az általa irányított WLS Csoport üzleti potenciáljával segíti az Optimum4 európai piaci expanzióját.

William L. Szentágotay „a hazai tanácsadói paletta egyik reménységeként” értékeli az Optimum4-et, amelynek jelentős esélyei lehetnek a regionális piacokon. Az Optimum4 az Európai Unió piacára való kilépéshez számíthat a WLS Csoporthoz tartozó londoni Brandelite Limited tanácsadó cég kapcsolatrendszerére és ügyfélkörére. A WLS, amely az Egyesült Államokban egyebek között a Flour Inc., az IBM és más vállalatoknál látott el konzultánsi feladatokat, Magyarországon pedig az elmúlt évtizedben az AT&T, a Lucent Technologies, a Matáv és az MMS/UPC tanácsadója volt különböző kérdésekben, ezentúl az Optimum4-en keresztül jelenik meg a régióban.

Az Optimum4 Tanácsadó Irodát négy évvel ezelőtt alapították magyar közgazdászok azzal a céllal, hogy a nemzetközi informatikai és üzleti tanácsadó cégekhez hasonló minőségű szolgáltatások és módszerek alkalmazásával egy szélesebb kör számára hozzáférhetővé tegyenek nagy hozzáadott értékű szolgáltatásokat. Eddig a költségvetési szektor és a versenyszféra szereplői számára több mint 30 projektben oldottak meg projektmenedzsment, informatikai és működésfejlesztési feladatokat.

Legismertebb szolgáltatásuk az informatikai projektek támogatása, melyek során az előzetes üzleti folyamatfelmérés és -átalakítás, a szállítók kiválasztása és a projekt szakmai színvonalának auditálása is az Optimum4 munkatársainak kompetenciája. Ebben a témában jelenleg többek között a Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatóságánál folyik egy projektjük.

Ügyfeleik közül kiemelkedik a Friesland (korábban Nutricia) csoport. A Frieslandnál folyamatban már a harmadik megbízásukon dolgoznak, melynek keretében az utóbbi évek egyik legsikeresebb magyarországi cégénél bevezetendő új vállalatirányítási rendszer szakmai támogatása, auditja és esetenként menedzselése a feladatuk. A Friesland Hungária Rt. ICT managere, Kiss Attila szerint „az Optimum4 hozzáértése és elkötelezettsége vitathatatlan, munkájuk megtérülési szempontból is jelentős a Friesland számára.”



Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom