Connect with us

technokrata

Sun Java Enterprise System: hamarosan Windows-on és HP-UX-on is

Laptop

Sun Java Enterprise System: hamarosan Windows-on és HP-UX-on is

A Sun Microsystems a Java Enterprise System üzleti modelljét más gyártók operációs rendszereire és hardverplatformjaira is kiterjeszti.

A jelenleg SPARC, AMD Opteron és Xeon peocesszoros architektúrákon futó, Solaris operációs rendszeren rendelkezésre álló Java Enterprise System a jövő év elejétől elérhető lesz a PA-RISC architektúrán futó HP-UX, valamint az x86-os hardvereken futó Microsoft Windows operációs rendszeren is – az AMD Opteron processzoros rendszereket is beleértve. A Java Enterprise System-re vonatkozóan a Sun egy speciális promóciós akciót is bejelentett, amelynek keretében a Java Enterprise System meghatározott feltételeket teljesítő vásárlói egy közel 4.000 dollár értékű AMD Opteron processzoros Sun Fire V20z szervert, Solaris 9 operációs rendszert, valamint egy év SunSpectrum Silver támogatást kapnak, mindezt évente alkalmazottanként csupán 100 dollárért.

A Java Enterprise System jelenleg is megvásárolható a Suntól és az iForce(sm) partnerektől a Sun- és a nem Sun-gyártmányú SPARC, AMD Opteron és x86-os rendszereken futó Solaris és Linux operációs rendszerekre. A PA-Risc architektúrájú HP-UX, valamint a Windows platformon használható változat tervezett megjelenési ideje 2005. első negyedéve. A Java Enterprise Systemre, a Solaris OS-re és az AMD Opteron processzoros Sun FireV20z szerverre, valamint az egy éves SunSpectrum Silver támogatásra vonatkozó promóciós akció 2004. december 31.-ig azonnal igénybe vehető.

Java Enterprise System

A Java Enterprise System teljeskörű, szabványalapú szoftverrendszer, amely egyetlen, integrált, negyedévenként frissített csomagban férhető hozzá, radikálisan leegyszerűsített és költséghatékony, 100 USD/alkalmazott/év licenceléssel. A Java Enterprise System minden fontos, webes szoftverinfrastruktúra-elemet tartalmaz: portál, kommunikáció, csoportmunka-támogatás, hálózati azonosságkezelés, alkalmazás- és webszerver, továbbá biztonsági szolgáltatások.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle