Connect with us

technokrata

Művészetek Völgye 2004: virtuális fotókiállítás és jazzkoncertek a HP támogatásával

Laptop

Művészetek Völgye 2004: virtuális fotókiállítás és jazzkoncertek a HP támogatásával

A mára regionális szinten is meghatározó Művészetek Völgye rendezvényen a HP közreműködésével színvonalas jazzkoncerteket, valamint Pálffy István digitális fotótárlatát élvezhetik az érdeklődők. A digitális fotókat HP eszközök segítségével tekinthetik meg és nyomtathatják ki a látogatók.

Idén 16. alkalommal rendezik meg a Balaton-felvidéken a Művészetek Völgyét, amely mára országszerte, valamint regionális szinten is meghatározó jelentőségű kulturális-művészeti eseménnyé vált. A tíz napos rendezvény hat településen zajlik; Kapolcs, Vigántpetend, Taliándörögd, Monostorapáti, Öcs és Pula ad otthont a különféle képzőművészeti, zenei, színházi, irodalmi programoknak.

A HP Magyarország, amely már tavaly is támogatta a rendezvényt, idén is hozzájárult az esemény sikeréhez. A kapolcsi Malompart Étterem melletti Jazz Színpadon a HP közreműködésével többek között olyan neves előadók koncertjeit hallgathatják az érdeklődők, mint Vukán György, Szakcsi Lakatos Béla, a Hot Jazz Band és Tony Lakatos.

Ebben az évben Pálffy István először rendez fotókiállítást saját fotóiból Völgyhétköznap. Völgyarcok. Völgykockák címmel, a kiállítás képalkotási partnere a HP. A Kapolcsi Kastélyban megtekinthető tárlat egy digitális kiállítás, ahol az érdeklődők HP eszközökön tekinthetik meg a digitális formában lévő fotókat, valamint igény szerint ki is nyomtathatják azokat HP nyomtató és kellékanyagok segítségével. Az alternatív kiállítás sikere az első napok tapasztalata alapján elsöprő: naponta több mint 160 példányt nyomtattak az érdeklődők a fotókból.

A HP és a kultúra kapcsolata közel sem új keletű: a vállalat szponzorációs stratégiájában évek óta meghatározó szerephez jut a művészeti-kulturális értékek támogatása. A céget tradicionális kapcsolat fűzi több kortárs magyar íróhoz, mint például Janikovszky Évához, akinek több könyve kiadását támogatta. Szintén évek óta dolgozik együtt a vállalat Vámos Miklóssal, akivel a könyveken kívül egy website-ot, valamint számtalan rendezvényt is létrehoztak.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle