Connect with us

technokrata

Már elérhető a Photoshop CS magyar verziója

Laptop

Már elérhető a Photoshop CS magyar verziója

A Trans-Europe Kft. jóvoltából már elérhető a Photoshop CS Central European – magyar kezelőfelülettel és funkciókkal bíró – változata.

Az Adobe képszerkesztő programja, a Photoshop legújabb változata már a “CS” jelölést alkalmazza – a Photoshop CS a felhasználói irányítást a keresési, rendezési és megosztási lehetőségeket javító átalakított file-böngészővel, valamint a képen elvégzett változtatásokat menet közben figyelő új hisztogram palettával javítja. A termék második generációs Camera Raw funkciót is tartalmaz, amelynek segítségével még több professzionális digitális fényképezőgép nyersadatait lehet közvetlenül is befolyásolni.

A Photoshop CS segítségével a fényképészek még több digitális fényképezőgép nyersadatával dolgozhatnak közvetlenül, és a 16 bites képek szerkesztése is széles körben támogatott. A Match Color segítségével könnyedén lehet több kép színeit szinkronizálni, a Shadow/Highlight korrekció pedig az expozíciós problémákat orvosolja a középtónus megtartása mellett. A nem négyzet alakú pixel támogatásával a videós szakemberek a képeket úgy láthatják, ahogyan azok a cél eszközön megjelennek majd. A termék szorosan együttműködik az Adobe videoszoftvereivel, köztük az Adobe Premiere Pro-val, az Adobe Encore DVD-vel és az Adobe After Effects-el.

A Trans-Europe Kft. kínálatában már megjelent a végleges változat: a termékaktiválással ellátott Photoshop közép-európai verziója mind Windows-os környezetbe, mind Mac OS X alá beszerezhető. A szoftver magyar kezelőfelülettel rendelkezik, s amint azt a forgalmazó megjegyezte, a fordításnál fontos szempont volt, hogy a kezelőfelület ne csak magyar legyen, hanem a megfelelő szakmai szavak legyenek beépítve a programba.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle