Connect with us

technokrata

Az EMC megnövelte a Centera teljesítményét

Laptop

Az EMC megnövelte a Centera teljesítményét

Az EMC bejelentette iparágvezető EMC Centera CAS (Content Addressed Storage – tartalom alapján címzett tároló) rendszereinek a különböző szabályozásoknak való megfelelés érdekében létrehozott új funkcióit.

Az EMC Centera elismerten az iparág legjobb tároló-megoldása, amely képes megfelelni az elektronikusan rögzített tartalmak robbanásszerű növekedésének és azon szabályozási követelményeknek, amelyekkel a vásárlóknak például a pénzügyi szolgáltatások, az egészségügy, vagy a kormányzat területén szembe kell nézniük. 2003 második negyedévétől 2004 első negyedévéig az EMC 7 petabyte-nyi Centera Compliance Edition rendszert szállított. Ez a mennyiség csak kis része a teljes eladott Centera-kapacitásnak, de messze meghaladja bármely más – a szabályozásoknak megfelelő termékek területén működő – gyártó teljesítményét. Az eredmény világosan jelzi a piacvezető EMC lendületét a szabályozás alá eső termékek piacán.

A Centera operációs rendszerének új változata, a CentraStar V2.3 tovább bővíti az EMC Centera technológiai és piacvezető szerepét. A CentraStar V2.3 új, magasabb szintű teljesítményt és tökéletesített felügyelhetőséget kínál, amelynek révén a vásárlók maximalizálni tudják állandóan növekvő online, rögzített-tartalom-archívumaik üzleti értékét. Az új kiadás segítségével a szabályozási követelmények szorításában vergődő szervezetek egyszerűsíthetik az információk megőrzésének és eltávolításának felügyeletét, valamint könnyebben megfelelhetnek a személyes adatok védelmére vonatkozó szigorú EU és egyre bővülő egyesült államokbeli szabályozásoknak.

Az új Centera-funkciók:
-Megőrzési osztályok: Annak érdekében, hogy az alkalmazások tartalmának felügyelete egyre egyszerűbbé váljon, a jelenlegi kiadás további olyan funkciókat tartalmaz, amelyekkel a megőrzési irányelvek egy teljes tartalomosztályra vonatkozóan kikényszeríthetők és módosíthatók ahelyett, hogy minden egyes tartalmat egyedileg kellene felügyelni. Ennek révén könnyebben kezelhetők a vállalati irányelvek és a szabályozások tervezett vagy előre nem látható változásai. Az új funkcióval a Centera az első és egyetlen olyan tároló-megoldás, amellyel automatizálni lehet ezt a kritikus megőrzés-felügyeleti feladatot.

-Auditált törlés: Az emberek személyes adatainak védelmét számos országban egyre szigorúbb előírások és törvényi szabályozások védik. Az auditált törlések segítségével – egy szigorúan ellenőrzött eljárással – egy alkalmazás könnyedén megfelelhet az erre vonatkozó igényeknek. Ismét elmondható, hogy a Centera az első és egyetlen olyan tároló-megoldás, amellyel automatizálni lehet az ezzel kapcsolatos legfontosabb folyamatokat, miközben kielégíti az adatok megőrzésével és védelmével kapcsolatos legszigorúbb megfelelési követelményeket is.

-Beállítható alapértelmezett megőrzési időszak: A funkció használatával a tároló-adminisztrátor megadhat egy alapértelmezett megőrzési időszakot abban az esetben, ha az alkalmazás nem rendel vagy nem tud hozzárendelni ilyet az adathoz.

Az új változat visszamenőleg kompatibilis minden telepített Centera-modellel, így megőrzi a meglévő Centera-rendszerekre fordított befektetések értékét.

Fokozott teljesítmény és felügyelhetőség
A jelenlegi kiadással a Centera akár kétszeres írási és több mint kétszeres olvasási teljesítményjavulást is felmutathat. A Centera legfontosabb megkülönböztető jegyei az önbeállító, önfelügyeleti és öngyógyító képesség. A Centera mostantól kétszer-hatszor gyorsabban végzi el az öngyógyítást. A rendszer több mint 15 érzékelővel bővült, így a tároló-adminisztrátorok több tevékenységet figyelhetnek és nézhetnek meg a Centerán belül.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle