Connect with us

technokrata

Az Apple bemutatta az új iPod zenelejátszót

Laptop

Az Apple bemutatta az új iPod zenelejátszót

A negyedik gernerációs iPod tartalmazza a Click Wheel technológiát és akár 12 órányi folyamatos zenelejátszást is lehetővé tesz megnövelt kapacitású akkumulátorával.


Az Apple bemutatta a világelső digitális hordozható zenelejátszó, az iPod negyedik generációját, mely tartalmazza az iPod mini modellekből már ismert, érintésérzékeny Click Wheel technológiát, és rajta az öt nyomógombot a könnyű egykezes navigáció érdekében. Az új iPod megnövelt kapacitású akkumulátora akár 12 órányi zenelejátszást is lehetővé tesz. A Shuffle Songs egy új elem a főmenüben, amely azonnali hozzáférést kínál a zenehallgatás igzalmas, új módjához.

˝A világ legjobb digitális zenelejátszója most még jobb lett˝ – mondta Steve Jobs, az Apple elnök-vezérigazgatója. ˝Minden egyben van, méghozzá kisebb méretben. Akár 10.000 zeneszám is lehet a zsebében az új iPod lejátszóval˝.

˝A digitális szórakoztatás ismét fejlődött az új, elképesztő zenehallgatási élményt nyújtó negyedik generációs iPod készüléknek köszönhetően, mely csodálatos élményt nyújt a felhasználóknak˝ – mondta Carly Fiorina.

Az iPod együttműködik a szabadalmaztatott Auto-Sync technológiával, mely automatikusan tölt le egy teljes digitális zenekönyvtárat az iPod tárába, és naprakészen tartja, ha csatlakoztatjuk egy Mac géphez vagy Windows-alapú PC-hez FireWire vagy USB segítségével, így másodpercenként két zeneszám kerülhet az iPod zenekönyvtárába.

Az iPod használatához FireWire kapuval ellátott Mac gépre van szükség, Mac OS X 10.1.5 vagy későbbi változattal, vagy egy Windows PC-re FireWire vagy USB kapuval. Az új iPod modellek már megrendelhetők a magyarországi viszonteladóknál.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle