Connect with us

technokrata

2 és 4 portos USB 2.0 periféria kapcsolók az ATEN-től

Laptop

2 és 4 portos USB 2.0 periféria kapcsolók az ATEN-től

Az ATEN bejelentette legújabb, 2 és 4 portos USB 2.0 periféria kapcsolóinak piacra bocsátását.

Válaszul az USB 2.0 megjelenésére és számos periféria nagyobb kapcsolati sebességigényére az Aten kifejlesztette az US-221 (2port) és az US-421 (4port) USB 2.0 periféria kapcsolóit.

Ez a két periféria elosztó eszköz lehetővé teszi 2 és 4 PC számára, hogy egyetlen USB periférián osztozzanak egyszerre egy alapon, egy egyszerű hotkey, a front panel push gomb vagy a Windows AP kontrol szoftver használatával, amellyel átadhatják a periféria kontrollt az aktívan összekapcsolt PC-k között.

“Az USB képes PC-k növekvő elterjedésével új 2 és 4 portos USB 2.0 periféria kapcsolóink tökéletesen kielégítik az olyan következő generációs szabványok igényeit mint a többszámítógépes környezetekben található USB 2.0 gyors átviteli sebessége.“-mondta Kevin Chen az ATEN International elnöke. “Az ATEN elkötelezte magát a különböző kapcsolati és elosztó megoldások gyártása mellett. Az US-221 és US-421 ideális megoldások a SOHO és otthoni felhasználók számára egyetlen USB eszköz megosztásához, például szkenner vagy nyomtató több PC között. Ezeket az új termékeinket úgy tervezték, hogy helytakarékos és hatékony munkakörnyezetet biztosíthassanak vásárlóink számára.“

Az US-221 (2 port) és az US-421 (4 port) támogatja az 1,5, 12 és 480 Mbps adatátviteli sebességet és mindkettő azonnal csatlakoztatható. Az USB eszközök könnyedén összekapcsolhatók és eltávolíthatók a rendszer újraindítása nélkül. Egy egyszerű sípolás jelzi a PC váltást és a foglalt állapotot a két összekapcsolt PC közötti váltáskor.

Az ATEN 2 és 4 portos USB 2.0 periféria kapcsolók tökéletes megoldást jelentenek napjaink SOHO környezeteinek számára, a számítógépek közötti egy központi konzolról történő biztonságos átkapcsoláshoz.

Az egyszerű installáció és működtetés teszi a 2 és 4 portos USB 2.0 periféria kapcsolókat a legjobb megoldássá a megfelelő SOHO alkalmazások kiválasztásához. Nincs szükség szoftverekre vagy rendszer konfigurációra, csak a kábeleket kell csatlakoztatni.

A CS-US-221 ajánlott kiskereskedelmi ára körülbelül 35 euró az US-42-é 50 euró. Mindkét KVM kapcsoló kapható Európában.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle