Connect with us

Hirdetés

technokrata

Korszerű IP-telefónia Magyarországon a Megatrend és az Integrated Research révén

Laptop

Korszerű IP-telefónia Magyarországon a Megatrend és az Integrated Research révén

A Megatrend 2000 Informatikai Rt. lett az Integrated Research (IR) kizárólagos magyarországi partnere.

Jelenleg az Integrated Research Prognosis IP Telefon Menedzsment (IPTM) termékének 7.07-es verziója fut több magyarországi helyszínen tesztelés céljából, így például a Cisco Magyarországnál is. A Prognosis támogatja a Cisco Unity, a Cisco Customer Response, a Cisco Callmanager, valamint a legújabb Cisco Callmanager Express alkalmazást. Az Integrated Research Cisco AVVID partner, amely többek között azt jelenti, hogy az alkalmazás mindenre kiterjedő tesztelésen ment keresztül, és teljes mértékben megfelel a Cisco ajánlásainak.

„A Prognosis előnye a többi menedzsment szoftverrel szemben az, hogy nem igényel különösebb hardvert, akár egy egyszerű notebookon is futtatható, valamint a beépített adatbáziskezelő, illetve jelentéskészítő alkalmazásnak köszönhetően nincsenek további szoftver költségek.” mondta el Prikk János, a Megatrend IT Infrastruktúra üzletágának a vezetője.

Az IPTM előnyei az egyszerű installálás, könnyű konfigurálhatóság, a valós idejű hibajavítás, SLA, teljesítmény és esemény menedzsment, a beépített hardver menedzsment, a ténylegesen valós idejű mintavételezés (akár 2 másodpercenként, minimális CPU-terheléssel), az integrált adatbázis a későbbi riportok és összehasonlító táblázatok készítéséhez, a mély diagnosztikai lehetőségek, valamint a nagyfokú skálázhatóság (akár több száz cluster és több ezer telefon). A menedzsment szoftver segítségével akár 50 felhasználós IP-telefonrendszertől kezdve, legfeljebb 6000 Ft/felhasználó éves díjért teljeskörű felügyelet alá vonhatjuk az egész IP-telefonhálózatot.

Az Integrated Research szorosan az IP-telefóniához kapcsolódóan fejlesztette ki az IP Telephony Assessor (IP Telefonhálózat Felmérés) alkalmazást. Ennek segítségével felmérést végezhetünk a VOIP hálózat kialakításának lehetőségeiről és előnyeiről, mielőtt tényleges beruházást vagy akár „próbaüzemet” végeznénk valós IP-telefonokkal. A valós idejű Prognosis architektúra garancia arra, hogy a meglévő adathálózati eszközök segítségével meghatározhatóak legyenek a VOIP alkalmazások segítségével kiaknázható maximális lehetőségek. Az alkalmazás általánosan elfogadott mérőszámokkal generál eredményeket a hálózati VOIP lehetőségeiről. Az IP Telephony Assessor része az IPTM-nek, de külön alkalmazásként is hozzáférhető.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés