Connect with us

technokrata

Beépített hangrendszer feljavítócsomag a Creative-tól

Laptop

Beépített hangrendszer feljavítócsomag a Creative-tól

A Sound Blaster Integrated Audio Upgrade (beépített hangrendszer feljavítócsomag) sok funkciót kínál a végfelhasználó számára egyszerű módon.

A Creative és az Analog Devices bejelentette megállapodását, amely lehetővé teszi a Creative számára, hogy a PC felhasználók számára egyszerűvé tegye az alaplapi hangrendszerről Sound Blaster minőségre való váltást.

A megállapodás értelmében a Creative Sound Blaster fejlesztést forgalmaz az Analog Devices beépített hangrendszerekhez. Ez lehetővé teszi majd a végfelhasználók számára, hogy Sound Blaster élményt élvezhessenek sok OEM PC gyártó termékével, és olyan alaplapokkal, amelyek a piacvezető Analog Devices audio lapkáit használják. Ez tartalmazza a legújabb technológiát alkalmazó hangtechnikai alkalmazásokat, mint például a beszédvezérlésű alkalmazások, emelt minőségű zenehallgatás, házimozi minőségű DVD filmlejátszás, és következő generációs hangtechnológia játékokban.

Amellett, hogy fejlesztést biztosítanak az Analog Devices nagy vevői bázisa számára, a Creative egy teljes termékcsaládot fog forgalmazni közvetlenül a végfelhasználók részére. A Creative fejlesztőmegoldások és tartozékok 2004 őszén kerülnek majd piacra.

˝Izgalmasnak találjuk a feladatot, hogy az Analog Devices óriási vevőbázisának könnyen használható, kedvező árú fejlesztési utat biztosítsunk a Sound Blaster hangminőség felé˝ – mondta Steve Erickson, a Creative audio csoportjának alelnöke. ˝Most először élvezhetik az alaplapi hangrendszerek felhasználói a Sound Blaster kiemelkedő hangminőségét és funkciógazdagságát egy egyszerű, könnyen telepíthető fejlesztőcsomag segítségével˝.

˝A PC-s alaplapi hangrendszerek piacvezetőjeként izgalmasnak találjuk, hogy a Creative termékek, technológia és márkanév belép az alaplapi konfigurációk tömegpiacára˝ – mondta John Croteau, az Analog Devices, Inc. médiaplatformok és szolgáltatási csoportjának általános igazgatója. ˝Ez egy fontos lépés az integrált hangrendszerek funkciói számára, hiszen a fejlesztések és tartozékok eladása hajtja a kiskereskedelmi és megrendelői piacot, sokszor még a PC eladását is meghaladó profitlehetőségekkel˝.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle