Connect with us

Az ASBIS új kezdeményezése vásárlói számára

Laptop

Az ASBIS új kezdeményezése vásárlói számára

Az ASBIS, a számítógép alkatrészek egyik vezető szállítója az EMEA régióban egy izgalmas, új programot jelentett be ASBIS Bonus Club (ABC) néven, mely által további előnyökhoz és ajándékokhoz juttatja jelenlegi és új vásárlóit.

Az ABC programot 10 országban egyidőben indították útjára július 1-jén, a program tagjai: Oroszország, Lengyelország, Magyarország, Horvátország, Szlovénia, Szerbia és Montenegró, Észtország és Litvánia. A program már régóta sikeresen működik Ukrajnában, Csehországban és Szlovákiában.

A Bonus Club az online rendelési rendszer teljes értékű részeként működik, viszont online és offline vásárlók is részt vehetek a programban. A vásárlások után a bónuszpontok automatikusna jóváíródnak a cég számláján, amelyeket aztán értékes díjakra válthat be.

A díjak kiválasztását külön online katalógus segíti, amelyben éppúgy szerepelnek informatikai termékek: LCD monitorok, USB drive-ok, külső meghajtók, mint egyéb díjak: utazási és vacsora utalványok vagy gyártói ajándéktárgyak.

A Bonus Club rendszer rendkívül egyszerűen kezelhető és átlátható. A vásárlók folyamatosan figyelemmel kísérhetik bónusz pontjaikat, e-maiben pedig tájékoztatást kapnak az új akciók indításáról vagy ha új termék került a választható díjak közé.

Pavel Burba, az ASBIS marketing igazgatója így nyilatkozott: “a cég elkötelezett, hogy értéknövelt szolgáltatási révén ügyfeleit minél több előnyhöz juttassa. Hisszük, hogy az új Bonus Club programmal kölcsönösen előnyös kapcsolatra teszünk szert.”Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom