Connect with us

technokrata

Epson PictureMate: a képbarát mindenki számára

Laptop

Epson PictureMate: a képbarát mindenki számára

Nem tipikus nyomtatóról van szó: az Epson termékcsalád legifjabb tagja, a PictureMate tökéletes képeket készít. Már az elnevezés is utal rá, hogy ezúttal különleges termékkel van dolgunk.

A ˝képbarát˝ szó fordítás eredményeként született – és pontosan ennek a célcsoportnak szánták az új készüléket. Olyan emberek számára, akik szívesen készítenek képeket, majd küldik el azokat másoknak, vagy gondosan fotóalbumba ragasztják őket, akik szívesen mutogatják, vagy ajándékozzák el képeiket, akik pénztárcájukban hordják fényképeiket, vagy éppen keretbe foglalva állítják ki őket a szekrényre. A PictureMate augusztus végén kerül az üzletekbe.


A PictureMate kicsi, kompakt és hordozható. A PictureMate 10×15 cm-es vagy ennél kisebb méretű képeket készít. A PictureMate-hez nincs szükség számítógépre – ez csupán periféria-készülék, ha úgy tetszik. A PictureMate által készített képek akár 100 évet is kibírnak. A PictureMate az összes forgalomban lévő memóriatárolóval képes magát megértetni. A PictureMate szinte valamennyi digitális fényképezőképpel képes közvetlen kapcsolatot létesíteni vagy az (opcionális) Bluetooth rendszeren keresztül vezetékmentesen dolgozni, miáltal a felhasználó képes lesz a Bluetooth funkcióval ellátott mobiltelefonjából a képeket ˝kinyerni˝. A fénykép szegélymentes, ha erre van igény, a készülék kezelése pedig rendkívül egyszerű.

Az Epson PictureMate legfontosabb jellemzői:
-Kisméretű, könnyű, hordozható, önálló (Stand-Alone) mininyomtató
-Önálló (Stand-Alone) funkció vagy PC-/Mac-csatlakozási lehetőség
-Szegélymentes 6-színű nyomtatás pigmentált tintákkal
-Akár 100 évig tartó képek
-Fényhűség
-Felbontás 5.760×1.440 optimalizált dpi
-Egyszerű vezérlés az Epson Print Wizard (nyomtatóvarázsló) menüpontjain keresztül
-A PictBridge, USB-Direct-Print und PRINT Image Matching technológiáknak köszönhetően a kereskedelemben kapható legtöbb digitális fényképezőgéppel kompatibilis
-Valamennyi általánosan elterjedt memóriaformátumot támogatja
-Opcióként Bluetooth funkcióval
-Ajánlott eladási ár áfa-val 199 euró
-Magyarországon megvásárolható 2004. augusztus végétől.

Ügyfélbarát garanciális szolgáltatások
Az Epson egy éves Carry-In garanciát nyújt a készülékre, amely opcionálisan három év helyszíni szervizre vagy Carry-In szolgáltatásra bővíthető.



Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle