Connect with us

100 ezren választották a Matáv XL kiegészítő díjcsomagját

Laptop

100 ezren választották a Matáv XL kiegészítő díjcsomagját

Az XL kiegészítő csomagot Bázis, Csevegő vagy Sokatmondó díjcsomaggal rendelkező egyéni Matáv-ügyfelek vehetik igénybe, analóg és ISDN2-PMP vonalra egyaránt.

2004. július elején a Matáv XL kiegészítő díjcsomagját használó ügyfelek száma elérte a 100 ezret. A nagy siker annak köszönhető, hogy a 2003. decemberben bevezetett XL kiegészítő díjcsomag a vállalat ügyfeleinknek lehetőséget ad arra, hogy munka után és hétvégén helyi beszélgetéseiket ne kelljen rövidre fogniuk.

A Bázis, Csevegő és Sokatmondó díjcsomagok mellé igénybe vehető XL kiegészítő díjcsomaggal rendelkezők bruttó 990 Ft kiegészítő havidíj ellenében a helyi és helyközi I. hívásokat munkanapokon 18 óra után és hétvégén egész nap, percdíj és kapcsolási díj nélkül bonyolíthatják. Az eddigi XL díjcsomag előfizetők több mint fele Csevegő díjcsomag előfizetés mellett veszi igénybe a kiegészítő díjcsomagot.

A csomaggal rendelkezők maximum havi 100 órát beszélhetnek díjmentesen csúcsidőn kívül, helyi és helyközi I. irányba, úgy, hogy percdíjat a hívások 60. percéig nem számláznak. A csomag kedvezménye kizárólag beszédforgalomra vonatkozik, adat- és Internet-forgalomra, hívókártya, valamint vezetékes SMS fogalomra nem vehető igénybe.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom