Connect with us

technokrata

BEA WebLogic szerver Workshoppal – technológiai szeminárium

Laptop

BEA WebLogic szerver Workshoppal – technológiai szeminárium

Gyakorlati bevezetés a BEA WebLogic szerver Workshoppal történő programozásába címmel félnapos technológiai szemináriumot szervez július 14-én az Alerant Rt.

A többrétegű alkalmazások fejlesztésének új technológiáit és eszközeit jelentette meg a BEA cég a WebLogic Workshop kiadásával. A Workshop integrált fejlesztési környezeten túlmenően – a WebLogic szerverhez kapcsolódó futásidejű Workshop frameworkkel – a fejlesztés hatékonyságát növelő eszközkészletet biztosít a webes és szerveralkalmazások készítőinek. Ezzel jelentősen leegyszerűsíthető a J2EE alkalmazások megvalósítása és drámaian csökkenthető a J2EE projektek költsége és kockázata.

A technológiai bemutató során ismertetésre kerül a J2EE alkalmazásfejlesztés új módszere és az ahhoz kapcsolódó magas szintű eszközök:

  • Adatabázis-kezelés Database Java Controllokkal;

  • Üzleti logika programozása Custom Java Controllokkal;
  • Folyamatok megvalósítása a Java Processzek vizuális programozási eszközeivel;
  • Web-szolgáltatások készítése könyvtári elemek felhasználásával;
  • Webes felhasználói felületek programozása Page Flowkkal és a NetUI framework taglibrary-jeivel bővített JSP-vel;

A szeminárium a Workshop gyakorlatban leginkább használt eszközeit ismerteti valósághű példák alapján. A bemutató célja, hogy a magyar szoftverfejlesztő közösséggel megismertesse a BEA WebLogic Workshop által nyújtott szolgáltatásokat, hogy azokat a projektjeik során (fokozatosan) használatba vehessék. A Workshop és a kapcsolódó framework megismerése segítséget jelent a jövőbeni projektekben használatos alkalmazásszerver kiválasztásában.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle