Connect with us

technokrata

NBX kommunikációs rendszert adományozott a 3Com

Laptop

NBX kommunikációs rendszert adományozott a 3Com

A 3Com Magyarország adománya a Rendőrökért Közbiztonsági Alapítványnak.

A rendvédelmi szervek állományainak segítésére alakult Rendőrökért Közbiztonsági Alapítvány (RKA) kiterjesztette tevékenységét a teljes közszolgálati szférára. A nagyságrendekkel növekedett feladatokból adódóan az RKA kommunikációs szükségletei is rendkívüli módon megszaporodtak: munkatársai folyamatosan kapcsolatban állnak a rendőrség mellett most már a határőrség, a vám- és pénzügyőrség, a katasztrófavédelem, a polgári védelem, a tűzoltóság, az önkormányzatok és más szervezetek képviselőivel is. A 3Com Magyarország ezeknek az új szükségleteknek a magas színvonalú kielégítésére egy VoIP technológián alapuló, az RKA igényeit hosszú távon kielégítő telefonközpontot, egy 3Com NBX berendezést adományozott az alapítványnak. Az adomány értéke 1,5 millió forint.

A 3Com NBX kommunikációs rendszer különösen költséghatékony megoldást kínál az RKA-nak, hiszen a telefonközpont az 50-150 telefon felhasználóval rendelkező szervezetek számára készült. Az Internetes telefónia ugyanis összehasonlíthatatlanul gazdaságosabb a hagyományos telefon szolgáltatásoknál. Az alapítványnál csaknem félszáz munkatárs dolgozik ifjúságvédelmi, drogmegelőzési, oktatási programok segítésén, szociális támogatások megszerzésén, nemzetközi kapcsolatok építésén – elsősorban telefonos kapcsolatokat felhasználva. A 3Com NBX berendezés akár 200 eszközt és 100 PSTN-vonalat is képes kiszolgálni. Használata növeli az alkalmazottak termelékenységet, javítja az ügyfélszolgálat hatékonyságát és csökkenti a költségeket. Megbízhatóan működik a különféle adathálózatokon (LAN-okon és WAN-okon), robusztus hívásfeldolgozási funkciókat, valamint alkalmazások széles skáláját kínálja.

Ezeknek a képességeknek az előnyeit különösen az olyan összetett feladatoknál élvezi az RKA, amikor orvosi beavatkozás szervezésében vesz részt, vagy amikor a közszféra felkészítését támogatja az európai unióhoz való csatlakozásból fakadó programokban.

Az alapítvány a Foglalkoztatási és Munkaügyi Minisztérium pályázatán nyert el 400 millió forintos támogatást az olcsóbb állam, kisebb apparátus programja alapján a közszférából elbocsátott munkavállalók foglalkoztatására. A támogatásból 82 új munkahelyet teremtett, ahol a fő munkaeszköz a telefon és az Internet, amit mostantól a 3Com korszerű berendezése szolgál ki.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle