Connect with us

technokrata

Az Ericsson kiterjeszti fejlett technológiákkal foglalkozó szolgáltató-központját Magyarországon

Laptop

Az Ericsson kiterjeszti fejlett technológiákkal foglalkozó szolgáltató-központját Magyarországon

Az Ericsson a szélesebbkörű tevékenység ellátásához a jelenlegi 30 fős létszámot több mint 100 főre kívánja emelni.

Az Ericsson Magyarország kiterjeszti fejlett technológiákkal foglalkozó szolgáltató-központjának tevékenységét, amely szélesebb körű feladatokat lát el így a jövőben. A központ a jelen és a jövő távközlési szoftvereihez és berendezéseihez nyújt szoftvertámogatást és -fejlesztést, hálózati tanácsadást, hálózati teljesítményelemző és hálózattervező eszközfejlesztést és rendszerintegrációt.

Az Ericsson a szélesebbkörű tevékenység ellátásához a jelenlegi 30 fős létszámot több mint 100 főre kívánja emelni. A hatékony szervezeti felépítés, a magas minőségű munka és a kompetencia az oka, hogy a központ Magyarországon kap otthont.

A szolgáltató-központ tevékenysége a második, két és feledik és harmadik generációs technológiákhoz fog kapcsolódni. A mobil telekommunikációs szoftver-támogatás a GSM technológiára fókuszál. A hálózati és technológiai tanácsadás elsőként a rádiós hálózatok tanácsadási szolgáltatására és végpont-végpont teljesítmény-auditokra koncentrál. A hálózati teljesítményelemző eszközöket fejlesztő egység pedig a két és feledik, illetve harmadik generációs hálózatok tervezéséhez és végpont-végpont közötti teljesítmény mérésére alkalmazható eszközöket és szolgáltatásokat fejleszt és támogat a továbbiakban.

A bejelentéssel kapcsolatban Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter kiemelte, hogy az Ericssont stratégiai partnernek tekinti, amely hosszú távú magyarországi jelenlétével hozzájárul ahhoz, hogy hazánk regionális tudásközponttá váljon.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle