Connect with us

technokrata

Az Acer piacra dobja a WLAN 11g Turbo Series-t

Laptop

Az Acer piacra dobja a WLAN 11g Turbo Series-t

Az Acer az IEEE 802.11g szabványnak megfelelő WLAN-hálózat kiépítésére szolgáló, teljes körű funkcionalitással felvértezett készletet dob piacra, amely kényelmesen integrálható a hagyományos vezetékes hálózatokkal, és támogatja a DSL-modemeket, hogy teljes értékű internetelérést biztosítson az összes PC számára.

Az Acer WLAN 11g Turbo Broadband Router képezi a megoldás szívét. Beépített hozzáférési pontjának (IEEE 802.11g, maximum – turbó módban – 108 Mbit/s-os átviteli sebességgel) köszönhetően bármely PC vagy notebook vezeték nélkül kapcsolható rá a szabadban maximum 300 méteres hatókörben. Minden, az útválasztóhoz csatlakoztatott PC élvezheti a gyors internet-hozzáférés előnyeit a DSL-modem portján át, míg a 10/100-as kapcsoló négy integrált RJ45-ös csatlakozója hatékony kapcsolatot biztosít a vezetékes hálózatokkal vagy egy szerverrel.

Az Acer ezen megoldása PCI-kártyával (Acer WLAN 11g PCI Card) továbbfejleszthető, hogy bármely PC-vel drót nélküli kapcsolatot létesíthessen, egy PCMCIA-kártya (Acer WLAN 11g PCMCIA Card) bevetésével pedig az IEEE 802.11g vezetékmentes kapcsolatokat nem támogató noteszgépek is elérhetők.

A biztonságról az Acer routerhez adott tűzfal- és VPN-technológia gondoskodik, megvédve a hálózatot a nemkívánatos betörésektől, míg a vezeték nélküli komponens a WEP 64/128, WPA és 802.11x titkosítást valósítja meg.

Az Acer WLAN 11g Turbo Broadband Routert rendkívül funkcionális design jellemzi: állapotjelző LED-ek, valamint egy praktikus böngészőkonfigurációs felület, amellyel könnyedén, a valós felhasználói igényekhez rugalmasan igazodva telepíthető és konfigurálható.

Az Acer WLAN 11g Turbo Broadband Router fő jellemzői:
-WAN-port DSL-modemhez
-Integrated Access Point (IEEE 802.11g Turbo, legfeljebb 108 Mbit/s-os átvitellel)
-4 kapus 10/100 megabites kapcsoló
-WEP 64/128, WPA és 802.11x titkosítás
-Tűzfalas védelem
-Egyszerű telepíthetőség, az operációs rendszertől távol web alapú konfigurációval

A két PC- és noteszgépkártya az Acer WLAN 11g PCI Card, valamint az Acer WLAN 11g PCMCIA Card egyaránt támogatja az IEEE 802.11b/g szabványt és a Turbo G módot, mely utóbbiban maximálisan 108 Mbps-os sebesség érhető el.

Az Acer WLAN 11g Turbo családjába tartozó termékek rugalmasan, könnyűszerrel létrehozható-felügyelhető hálózati és internet-hozzáférést tesznek lehetővé – mind otthon, mind pedig az irodában. Az integrált Wireless-Fidelity (Wi-Fi) és IEEE 802.11b/g szabványok támogatásának köszönhetően teljes körű kompatibilitás biztosított az összes vezeték nélküli termékkel.

Az Acer professzionális, könnyen használható megoldásával olyan nagy teljesítményű vezeték nélküli hálózatok építhetők ki, amelyek gyorsan és egyszerűen integrálhatók a meglévő hálózatokkal, miközben a lehető legmagasabb szintű biztonságot valósítják meg.

A termékekre kétéves garancia vonatkozik.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom