Connect with us

Hirdetés

technokrata

Acer TravelMate 3200 – új tervezés és megnövelt funkcionalitás

Laptop

Acer TravelMate 3200 – új tervezés és megnövelt funkcionalitás

Az Acer TravelMate 3200-as sorozat különleges formatervezésével emelkedik ki a sorból.

A TravelMate 3200 notebook fémes váza világosan követi a korábbi tervezések irányvonalát finom és elegáns íveivel. Az új notebookokat a SOHO piacon tevékenykedő és vállalatoknál dolgozó szakembereknek terveztetett, a könnyű kezelhetőség és az optimális, megnövelt termelékenység érdekében a különleges „eKey” (Empowering Key) megoldással látták el.

A notebook Centrino technológián alapszik: a legújabb generációs Pentium M processzort használja 2 MB L2 gyorsítótárral; a 855GME lapkakészlet 400 MHz System Bus-szal és az Intel PRO/Wireless 2200BG vezeték nélküli hálózati kapcsolat IEEE 802.11b/g csatlakozóval válik teljessé. A 256/512 MB DDR333 rendszermemória 2048 MB-ig bővíthető, a merevlemez-meghajtó 40 és 80 GB-os.

A csupán 2 kg tömegű eszköz 4 óra akkumulátor-üzemidővel és 3,5 óra működés közbeni töltődéssel rendelkezik. A TravelMate 3200 a multimédia-alkalmazásokhoz szükséges összes képességgel rendelkezik: fényes 14,1”-os XGA+ aktív mátrix TFT kijelző (1024×768 pixel felbontással), Ati Mobility Radeon 9700 grafikus kártya 64 MB videomemóriával, illetve a DualView támogatása (mely lehetővé teszi az LCD és egy külső CRT képernyő egyidejű használatát). Ezen felül az MPEG-2/DVD lejátszás hardveres támogatása és S-videokimenet csatlakozó (NTSC/PAL) szintén jellemzője a noteszgépnek. A TravelMate 3200-ban két beépített hangfal található és támogatja a SoundBlaster-Pro és MS-Sound hangzást.

A TravelMate 3200 notebookok modelltől függően integrált DVD/CD-RW vagy DVD-Super Multi meghajtóval és 3 az 1-ben kártyaolvasóval vannak felszerelve, mely támogatja a Secure Digital, a MultiMediaCard és a Memory Stick szabványokat. Az irodán kívül a noteszgép az Internet és az e-mailek gyors elérését teszi lehetővé a beépített 56 Kbit/sec V.92 faxmodemen keresztül, vagy a vezeték nélküli kapcsolódási pontokon az Intel PRO/Wireless 2200BG 802.11b/g lapkakészlet segítségével. Visszatérve az irodába a LAN vagy az ADSL-kapcsolatot a beépített Gigabit LAN kártya biztosítja, a választható Bluetooth megoldással pedig egy gombnyomással elérhető a PAN (Personal Area Network).

A TravelMate 3200-as sorozat a bemeneti/kimeneti csatlakozók teljes tárházát kínálja: két USB 2.0, egy infravörös, egy S-Video (NTSC/PAL) csatlakozó és egy Type II PCMCIA CardBus bővítőhely. Mindezeken felül a TravelMate 3200 egy speciális 100-tűs csatlakozóval is rendelkezik, mely lehetővé teszi a portreplikátor-csatlakozó gyors kapcsolódását az áramforrásra, a hálózatra és az otthoni, irodai kiegészítőkre.

Az Acer TravelMate 3200 notebookok modelltől függően előtelepített Microsoft Windows® XP Home vagy Professional Edition operációs rendszerrel és egyéb alkalmazásokkal rendelkeznek. Az Acer TravelMate 3200-as sorozat gépeihez 1 év nemzetközi garancia tartozik, mely kibővíthető 3 év AcerAdvantage szolgáltatásra, ami a notebook véletlen sérüléseire is kiterjed.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés