Connect with us

technokrata

Acer TravelMate 3200 – új tervezés és megnövelt funkcionalitás

Laptop

Acer TravelMate 3200 – új tervezés és megnövelt funkcionalitás

Az Acer TravelMate 3200-as sorozat különleges formatervezésével emelkedik ki a sorból.

A TravelMate 3200 notebook fémes váza világosan követi a korábbi tervezések irányvonalát finom és elegáns íveivel. Az új notebookokat a SOHO piacon tevékenykedő és vállalatoknál dolgozó szakembereknek terveztetett, a könnyű kezelhetőség és az optimális, megnövelt termelékenység érdekében a különleges „eKey” (Empowering Key) megoldással látták el.

A notebook Centrino technológián alapszik: a legújabb generációs Pentium M processzort használja 2 MB L2 gyorsítótárral; a 855GME lapkakészlet 400 MHz System Bus-szal és az Intel PRO/Wireless 2200BG vezeték nélküli hálózati kapcsolat IEEE 802.11b/g csatlakozóval válik teljessé. A 256/512 MB DDR333 rendszermemória 2048 MB-ig bővíthető, a merevlemez-meghajtó 40 és 80 GB-os.

A csupán 2 kg tömegű eszköz 4 óra akkumulátor-üzemidővel és 3,5 óra működés közbeni töltődéssel rendelkezik. A TravelMate 3200 a multimédia-alkalmazásokhoz szükséges összes képességgel rendelkezik: fényes 14,1”-os XGA+ aktív mátrix TFT kijelző (1024×768 pixel felbontással), Ati Mobility Radeon 9700 grafikus kártya 64 MB videomemóriával, illetve a DualView támogatása (mely lehetővé teszi az LCD és egy külső CRT képernyő egyidejű használatát). Ezen felül az MPEG-2/DVD lejátszás hardveres támogatása és S-videokimenet csatlakozó (NTSC/PAL) szintén jellemzője a noteszgépnek. A TravelMate 3200-ban két beépített hangfal található és támogatja a SoundBlaster-Pro és MS-Sound hangzást.

A TravelMate 3200 notebookok modelltől függően integrált DVD/CD-RW vagy DVD-Super Multi meghajtóval és 3 az 1-ben kártyaolvasóval vannak felszerelve, mely támogatja a Secure Digital, a MultiMediaCard és a Memory Stick szabványokat. Az irodán kívül a noteszgép az Internet és az e-mailek gyors elérését teszi lehetővé a beépített 56 Kbit/sec V.92 faxmodemen keresztül, vagy a vezeték nélküli kapcsolódási pontokon az Intel PRO/Wireless 2200BG 802.11b/g lapkakészlet segítségével. Visszatérve az irodába a LAN vagy az ADSL-kapcsolatot a beépített Gigabit LAN kártya biztosítja, a választható Bluetooth megoldással pedig egy gombnyomással elérhető a PAN (Personal Area Network).

A TravelMate 3200-as sorozat a bemeneti/kimeneti csatlakozók teljes tárházát kínálja: két USB 2.0, egy infravörös, egy S-Video (NTSC/PAL) csatlakozó és egy Type II PCMCIA CardBus bővítőhely. Mindezeken felül a TravelMate 3200 egy speciális 100-tűs csatlakozóval is rendelkezik, mely lehetővé teszi a portreplikátor-csatlakozó gyors kapcsolódását az áramforrásra, a hálózatra és az otthoni, irodai kiegészítőkre.

Az Acer TravelMate 3200 notebookok modelltől függően előtelepített Microsoft Windows® XP Home vagy Professional Edition operációs rendszerrel és egyéb alkalmazásokkal rendelkeznek. Az Acer TravelMate 3200-as sorozat gépeihez 1 év nemzetközi garancia tartozik, mely kibővíthető 3 év AcerAdvantage szolgáltatásra, ami a notebook véletlen sérüléseire is kiterjed.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek