Connect with us

technokrata

AIDA32 helyett Everest – már elérhető

Laptop

AIDA32 helyett Everest – már elérhető

Az Eset Software (NOD32 Antivirus System) hazai képviseletét is ellátó Sicontact Kft. megkezdte a kanadai Lavalys Consulting Group termékeinek magyarországi disztribúcióját. A kereskedelmi tevékenységen túl a Sicontact végzi a marketinggel és a terméktámogatással kapcsolatos teendőket is.

A Lavalys Everest termékcsaládja a Magyarországon és külföldön is egyaránt közkedvelt AIDA32 nevű rendszerinformációs, hardverfigyelő és sebességmérő program fejlesztésének megszűnésével keletkezett űrt igyekszik betölteni. Az ingyenes AIDA32-vel szemben az Everest elsősorban a vállalati felhasználók igényeihez igazodó, kereskedelmi szoftver, azonban az otthoni felhasználók számára a ˝Home Edition˝ változat ingyenes.

˝Az AIDA32 teljes átdolgozásával született meg az Everest. Az Everest kapcsán újragondoltuk az alapvető koncepciókat, a felhasználói felület és a terminológiák is sok helyen változtak, finomodtak, valamint kikerült jó néhány olyan megoldás, amelyek nem voltak elég hatékonyak, illetve amelyeket túl sok bírálat ért.˝ – nyilatkozta Miklós Tamás, a Lavalys Consulting Group technikai és fejlesztési igazgatója.

A Lavalys magyarországi honlapjáról letölthető a szoftver ingyenes Home Edition illetve az időkorlátos Professional próbaváltozata. Mindkét termék rendelkezik magyar nyelvű kezelőfelülettel is.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle