Connect with us

Acer: megjelent a TravelMate 290E professzionális noteszgép

Laptop

Acer: megjelent a TravelMate 290E professzionális noteszgép

Az Acer TravelMate 290E noteszgépcsaládot a kis- és középvállalatoknál tevékenykedő azon professzionális felhasználók számára fejlesztették ki, akik könnyű, egyetemes kapcsolódási lehetőségekkel felvértezett, kiváló ár/teljesítmény arányt nyújtó, megbízható és nagymértékben független, hordozható számítógépre vágynak.

Az Acer TravelMate 290E notebookok a legújabb 1,3 gigahertzes Intel Celeron M processzorokra épülnek, melyek 512 KB L2 gyorsítótáral, 400 megahertzes FSB-vel rendelkeznek. A noteszgépek Intel 852GM lapkakészlettel, valamint – a konfiguráció függvényében – integrált DVD/CD-RW vagy DVD-Dual meghajtókkal vannak ellátva, amelyek kiaknázzák a moduláris Acer MediaBay előnyeit. A 256 MB DDR266 rendszermemória 2 GB-ig bővíthető, míg ATA/100 merevlemezük legkisebb kivitelben 40 gigabyte-os.

A TravelMate 290E notebookok teljes körű multimédia-funkcionalitást kínáló munkaeszközök: 15 colos aktív mátrixos TFT-megjelenítőjük 1024×768-as képpont felbontású, integrált videokártyájuk az Intel DVMT technológiát hasznosítja, és maximum 64 megabyte-ot választ le a rendszermemóriából. A TravelMate 290E noteszgépek támogatják a DualView technológiát – lehetővé téve az LCD- és a külső CRT-monitor egyidejű használatát -, továbbá MS-Sound-kompatibilis audiorendszert tartalmaznak beépített hangszórókkal.

Az Acer TravelMate 290E notebookok teljes körű csatlakoztathatóságának zálogai a beépített V.92 56 Kbps-os faxmodem, a szintén integrált 10/100 Mbps-os Fast Ethernet kártya és a vezeték nélküli IEEE 802.11g konnektivitás. A hordozható számítógép több mint 4,5 órán át bírja akkumulátorról.

Mindegyik modellt az I/O portok teljes választékával szerelik fel, így például egy párhuzamos, három USB 2.0-s kapuval, egy infravörös (FIR) porttal, a mikrofon és a fejhallgató jack csatlakozójával. Mindezek mellett az Acer TravelMate 290E jelű gépek külső monitorhoz való VGA-konnektort és 32 bites II-es típusú PCMCIA CardBus-aljzatot is kínálnak.

Az Acer TravelMate 290E noteszgépekre előre telepítik a Microsoft Windows XP Home vagy Professional Edition változatát (helyreállító CD-vel), számos kiegészítő szoftverrel egyetemben, beleértve a rendszer finomhangolására szolgáló hasznos segédprogramokat (Acer Launch Manager), az Adobe Acrobat Readert, a Norton AntiVirus-t (próbaverzió) vagy az NTI CD Maker alkalmazást.

Az Acer TravelMate 290E jelű modellekhez szabványos 1 éves nemzetközi garancia jár, amely 3 éves időtartamra és a véletlen balesetekből származó károsodások lefedésére is kiterjeszthető az AcerAdvantage szolgáltatással.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom