Connect with us

technokrata

Acer: 19 colos LCD digitális bemenettel

Laptop

Acer: 19 colos LCD digitális bemenettel

Az Acer új modellt jelentett be Office Line termékvonalának bővítésére, megerősítésére.

Az Acer AL1921 az Acer irodai felhasználásra szánt Office Line megjelenítőinek kínálatát bővíti, kielégítendő az üzleti világban tapasztalható egyre fokozódó keresletet a nagyobb formátumú, a több alkalmazásablak egyidejű megjelenítésekor az eredményeket tűélesen reprodukáló képernyők iránt. Az Acer AL1921 fejlett TFT-technológiákat foglal magában, exkluzív formatervezéssel, párosítva a termelékenységet az ergonómiával.

Két változatban kínálja az Acer ezt a 19 hüvelykes monitort: a standard az AL1921ms jelű modell, a klasszikus fekete-ezüst kombinációjú burkolatban; a másik, fehér színű modell az AL1921hm, amely a magasságállítás lehetőségével és forgórendszerével hívja fel magára a figyelmet. Mindkét verzió nagy, professzionális multimédia-megjelenítő, amely a kiemelkedő minőségű LCD-panelt az illesztőfelületek széles választékával ötvözi. A 19 colos TFT-megjelenítő egyszerre vékony és kompakt (csak 6 kg, mélysége pedig 172 mm), a digitális és analóg kettős csatolófelület támogatásának köszönhetően pedig kényelmesen és zökkenőmentesen beilleszthető bármely professzionális munkakörnyezetbe.

600:1-es kontrasztaránnyal és 25 ms-os válaszadási idővel bír, továbbá vízszintesen és függőlegesen egyaránt 170°-os látószöggel. A nagy kiterjedésű (376×301 mm-es) képernyőterület, valamint nagy fényerő (300 cd/m²), a digitális DVI-D illesztőfelülettel párosítva lenyűgöző látványt és teljesítményt eredményez.

Az Acer AL1921 modell hm jelű változata mindezek mellett kifinomult, rugalmas módon állítható karral rendelkezik, amelynek segítségével a felhasználó a képernyő magasságát +/– 10 cm-rel módosíthatja, ráadásul könnyen forgathatja is a kijelzőt jobbra-balra.

Minden Acer LCD monitorhoz hároméves beviteli garancia jár, míg az Acer CRT készülékeire kétéves beviteli garancia vonatkozik.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle