Connect with us

technokrata

Letölthető a Cserebere offline változata a Jójáték.hu-ról

Laptop

Letölthető a Cserebere offline változata a Jójáték.hu-ról

A népszerű online játék ezentúl Internet-kapcsolat nélkül használható.

A Jójáték.hu bejelentette, hogy mától megvásárolható az online játékoldal egyik legnépszerűbb játékának, a Csereberének Internet-kapcsolat nélkül használható változata. A letölthető szoftver több újdonságot tartalmaz: három játékmódot, három különböző grafikai készletet, hangokat és az egyéni pontszámok nyilvántartását. A normál módban az online játékmenet szabályai szerint játszhatunk, a táblára fölhelyezett elemeket hármas vagy ennél nagyobb sorokba kell rendeznünk, hogy azok eltűnjenek. A bomba módban lehetőség van az elemek gyors eltüntetésére, ami nagy segítség, ha a felhasználó elakad, esetleg elfogy a rendelkezésre álló játékidő. Rejtvény módban a táblán elhelyezett mezőket kell felszabadítanunk.

˝Sokan fordultak már azzal a kéréssel hozzánk, hogy legyen letölthető változat különböző játékainkból. Hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk, belevágunk, hiszen indokoltnak tűnik, hogy drága Internet-kapcsolat nélkül is lehessen játszani őket. Itt főleg a modemesekre gondolunk, akiknél igen hamar megtérülhet a játékért kiadott összeg.˝ – jelentette ki Schön Roland, a Jójáték.hu Kft. fejlesztési igazgatója.

A vásárlás a www.mobiljatekbolt.hu-n már megszokott, kényelmes és gyors módon, emelt díjas SMS-sel történik. A válaszüzenetben kapott kóddal a felhasználó azonnal elkezdheti a letöltést. Annak, aki vásárlás előtt ki szeretné próbálni a Csereberét, ingyenes, ám korlátozottan használható próbaverzió áll a rendelkezésére.

˝A letölthető játékok közül a Csereberét választottuk elsőnek, ami az egyik legnépszerűbb játékunk 127 000 (!) pontszerzővel.˝ – jelentette ki Schön Roland – ˝Három különböző játékmenettel játszhatjuk a Cserebere letölthető változatát, közülük az első, a normál mód teljesen meggyezik a webes változattal, így az ott szerzett pontszám is összevethető a webes toplistával. Ezenkívül két teljesen új játékmenetet találunk a megszokott játékszerkezet megtartásával: az egyik talán meg akciódúsabb, mint az eredeti, a másik pedig inkább azoknak szól, akik szeretnek egy kicsit stratégiázni.˝

A Jójáték.hu következő letölthető játéka a Zuhatag lesz, amit a Betűvető fog követni. A későbbiekben várhatóan sor kerül majd az összes nagy forgalmú egyszemélyes játékra is. A pasziánszokat gyűjteményes formában szándékozza kiadni a Jójáték.hu, így egyszerre akár 3 pasziánsz játékot is kaphat az érdeklődő.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák