Connect with us

4 megapixeles, csúcsminőségű Panasonic videokamera

Laptop

4 megapixeles, csúcsminőségű Panasonic videokamera

A Panasonic bemutatta NV-GS400 e.cam modelljét – egy olyan 3CCD digitális videokamerát, amely lélegzetelállító minőségű, 4 megapixel felbontású fényképek készítésére is képes. A GS400 lelke ugyanaz a 3CCD kamera rendszer, amelyet a professzionális televíziós berendezésekben is alkalmaznak.

A fény három elsődleges színösszetevőjének feldolgozására külön-külön CCD-t alkalmazó rendszer kivételesen tiszta, valósághű színeket biztosít. A kép minőségét tovább fokozza a korszerű optikai technológiával készült, páratlan leképezést nyújtó Leica Dicomar objektív, és a Panasonic Crystal Engine fejlett képfeldolgozó áramkör, melynek segítségével a 3CCD kamera rendszer adottságai teljes mértékben kiaknázhatók.

A Panasonic saját fejlesztésű Quad-Density Pixel Distribution (Négyszeres Sűrűségű Képpont Elosztási) technológiája lehetővé teszi a GS400 számára a 4 millió képpontból álló fényképek készítését. A készülék kétféle képstabilizációs rendszerrel rendelkezik – az O.I.S. a mozgóképek, a MEGA O.I.S. pedig a fényképek számára készült. Mindkét rendszer gondoskodik a tiszta, éles, nagy felbontású képekről még olyan körülmények között is, amikor a kamera jobban ki van téve a kézremegés hatásának. A GS400 mozgókép felvétele közben is képes 1,2 megapixel felbontású fényképek készítésére anélkül, hogy felvételi üzemmódot kellene váltania. Az állóképek az SD memóriakártyára kerülnek rögzítésre.

A GS400 univerzális formája garantálja a könnyű használatot. Az LCD képernyő 120 fokban kinyitható a jobb láthatóság érdekében, és a Power LCD gomb egyetlen megnyomásával azonnal megkétszerezhető a képernyő fényerereje, gondolva a napsütéses napokra.

A szolgáltatások tömkelege kreatív eszközzé teszi a GS400-at. A Pro-Cinema üzemmód segítségével mozifilmhez hasonló textúrájú és minőségű, valósághű felvételek készíthetők. Az USB 2.0 (HS üzemmód) szabvánnyal való kompatibilitás lehetővé teszi a DV adatok közvetlen PC-re történő átvitelét. Emellett az USB Video Class szabvánnyal való kompatibilitás lehetővé teszi a mozgóképek valós időben történő letöltését is. A magas/alacsony zársebességű megvilágítási módok segítségével nagy kifejezőerejű képeket lehet készíteni. A Multi-Manual Ring (Multi manuális gyűrű) megkönnyíti a zoom, a kézi élességállítás, a zársebesség és a blende beállítását, míg a High-Picture-Quality Wide Mode (Magas Képminőségű Széles Képarányú Üzemmód) használatával olyan felvételek készíthetők, amelyek tökéletesen illenek egy széles képernyős televízió képernyőjére.

A Panasonic a NV-GS400-at olyan korszerű videokameraként bocsátja piacra, amely kimagasló minőségben képes mozgóképek és fényképek készítésére egyaránt. Az NV-GS400 ajánlott bruttó fogyasztói ára 550.000 Ft, magyarországi forgalmazása 2004. július közepén indul.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom