Connect with us

Hirdetés

technokrata

CanoScan 3000ex – szélsebes képbeolvasás az alsó piaci szegmens számára is

Laptop

CanoScan 3000ex – szélsebes képbeolvasás az alsó piaci szegmens számára is

Már a magyarországi forgalmazóknál is megjelent a Canon közelmúltban bemutatott 1200×2400 DPI-s felbon-tású, 48 bit színmélységű CanoScan 3000ex jelű szkennere.

Az eszköz USB 2.0 csatlakozóval és gyors digitalizáló mechanizmussal rendelkezik. A CanoScan 3000ex 1200×2400 DPI-s felbontású CCD érzékelője a fényképek finom részleteit igen nagy pontossággal képes letapogatni, a 48 bites bemeneti színmélység pedig a színek pontos visszaadását biztosítja. A szkenner mind iratokról, mind fényképekről elsőrangú másolatot biztosít.

A három „EZ” gyorsgombot külön-külön beállíthatjuk az olyan megszokott funkciók elindítására, mint például a beolvasott adatok közvetlen a nyomtatóra történő irányítása, mentés közvetlenül a számítógép merevlemezére, vagy azonnali küldés elektronikus levélmellékletként. Az „EZ” gyorsgombokkal egyetlen mozdulat csupán a műveletek elindítása, így felgyorsul a munka és javul a képleolvasó személyre szabott használhatósága.

A Canon gyors többfényképes üzemmódjával időt lehet megtakarítani, hiszen így egynél több fényképet is be lehet olvastatni egyetlen műveletben. Akár anélkül is szétteríthető az eredeti példányokat az üvegen, hogy a minimálisan szükségesnél többet foglalkozna a szélek egy vonalba „igazításával”, vagy az elrendezéssel, hiszen a többfényképes üzemmód automatikusan azonosítja, körbevágja, egyenesbe forgatja a fényképeket és mindegyik számára külön file-t hoz létre.

A CanoScan 3000ex azért kapta furfangos tervezőitől a továbbfejlesztett Z-fedelét, hogy akár a vaskos dokumentumokkal is meg tudjon birkózni. A hasznos, ugyanakkor mutatós fedél biztosítja, hogy a könyvek, magazinok oldalairól, vagy akár bekeretezett műalkotásokról is minőségi képeket olvashassunk le, ami a dokumentum teljes felületén egyenletesen kifejtett nyomásnak köszönhető.

Teljes készletet is kap a vásárló képalkotási és iratkezelési szoftverekből:
ScanSoft OmniPage SE — hatékony optikai karakterfelismerő alkalmazás, amely a letapogatott szöveget a számítógép számára felismerhető és szerkeszthető karakterekké/adatokká alakítja; a papírra írt dokumentumokat pillanatok alatt szövegszerkesztő és táblázatkezelő által kezelhető file-okká változtatja
ArcSoft PhotoStudio 5.0 — képszerkesztő program olyan szolgáltatásokkal, mint az automatikus szín- és árnyalatélénkítő, a “klónozás”, a “varázsolló” és még sok egyéb hatékony lehetőség
ArcSoft PhotoBase 3.0 — alkalmas multimédiás dokumentumok válogatására, tárolására, megjegyzések hozzáfűzésére, dokumentumok és képek biztonsági mentésére és visszakeresésére, egyéb hasonló kezelési feladatokra



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés