Connect with us

Hirdetés

technokrata

CanoScan 3000ex – szélsebes képbeolvasás az alsó piaci szegmens számára is

Laptop

CanoScan 3000ex – szélsebes képbeolvasás az alsó piaci szegmens számára is

Már a magyarországi forgalmazóknál is megjelent a Canon közelmúltban bemutatott 1200×2400 DPI-s felbon-tású, 48 bit színmélységű CanoScan 3000ex jelű szkennere.

Az eszköz USB 2.0 csatlakozóval és gyors digitalizáló mechanizmussal rendelkezik. A CanoScan 3000ex 1200×2400 DPI-s felbontású CCD érzékelője a fényképek finom részleteit igen nagy pontossággal képes letapogatni, a 48 bites bemeneti színmélység pedig a színek pontos visszaadását biztosítja. A szkenner mind iratokról, mind fényképekről elsőrangú másolatot biztosít.

A három „EZ” gyorsgombot külön-külön beállíthatjuk az olyan megszokott funkciók elindítására, mint például a beolvasott adatok közvetlen a nyomtatóra történő irányítása, mentés közvetlenül a számítógép merevlemezére, vagy azonnali küldés elektronikus levélmellékletként. Az „EZ” gyorsgombokkal egyetlen mozdulat csupán a műveletek elindítása, így felgyorsul a munka és javul a képleolvasó személyre szabott használhatósága.

A Canon gyors többfényképes üzemmódjával időt lehet megtakarítani, hiszen így egynél több fényképet is be lehet olvastatni egyetlen műveletben. Akár anélkül is szétteríthető az eredeti példányokat az üvegen, hogy a minimálisan szükségesnél többet foglalkozna a szélek egy vonalba „igazításával”, vagy az elrendezéssel, hiszen a többfényképes üzemmód automatikusan azonosítja, körbevágja, egyenesbe forgatja a fényképeket és mindegyik számára külön file-t hoz létre.

A CanoScan 3000ex azért kapta furfangos tervezőitől a továbbfejlesztett Z-fedelét, hogy akár a vaskos dokumentumokkal is meg tudjon birkózni. A hasznos, ugyanakkor mutatós fedél biztosítja, hogy a könyvek, magazinok oldalairól, vagy akár bekeretezett műalkotásokról is minőségi képeket olvashassunk le, ami a dokumentum teljes felületén egyenletesen kifejtett nyomásnak köszönhető.

Teljes készletet is kap a vásárló képalkotási és iratkezelési szoftverekből:
ScanSoft OmniPage SE — hatékony optikai karakterfelismerő alkalmazás, amely a letapogatott szöveget a számítógép számára felismerhető és szerkeszthető karakterekké/adatokká alakítja; a papírra írt dokumentumokat pillanatok alatt szövegszerkesztő és táblázatkezelő által kezelhető file-okká változtatja
ArcSoft PhotoStudio 5.0 — képszerkesztő program olyan szolgáltatásokkal, mint az automatikus szín- és árnyalatélénkítő, a “klónozás”, a “varázsolló” és még sok egyéb hatékony lehetőség
ArcSoft PhotoBase 3.0 — alkalmas multimédiás dokumentumok válogatására, tárolására, megjegyzések hozzáfűzésére, dokumentumok és képek biztonsági mentésére és visszakeresésére, egyéb hasonló kezelési feladatokra



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés