Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Semmelweis Egyetem a Pannon GSM partnere

Laptop

A Semmelweis Egyetem a Pannon GSM partnere

A Semmelweis Egyetem a Pannon GSM-et választotta.

A Semmelweis Egyetem a Pannon GSM-et választotta partneréül távközlési fejlesztési tervének megvalósításához. Ennek eredményeként a Pannon GSM nem egyszerűen előfizetéseket szállít: a Semmelweis Egyetem igényei szerint kialakított Pannon Vállalati Mobilhálózat a mobil beszélgetések mellett többek között a jelenleg használt személyhívó rendszert is kiváltja.

A Semmelweis Egyetem speciális igényeihez igazított, komplex Pannon Vállalati Mobilhálózat jelentős mértékben leegyszerűsíti az intézmény távközlési hálózatát, hiszen egyszerre képes minden jelenleg használatos, de egymástól független rendszer – például a személyhívók, a vezetékes alközpontok, illetve az ezekhez kapcsolódó irodai mellékek – szolgáltatásait nyújtani, és azokat egy integrált, egyetlen eszközt alkalmazó rendszerrel helyettesíteni. Ennek köszönhetően nemcsak rugalmasabban bővíthető és átláthatóbb, de a költségek szempontjából is kedvezőbb megoldást biztosít az egészségügyi intézmény számára.

„A hazai egészségügyi intézmények közismerten szűkös anyagi keretből gazdálkodnak, így minden olyan megoldást örömmel üdvözölnek, amelyet költséghatékonyságuk javítására használhatnak fel.” – emelte ki a pályázat jelentőségét Dr. Stubnya Gusztáv a Semmelweis Egyetem Stratégiai és Működésfejlesztési Főigazgatója. „A betegellátásban és a tudományos munkában ugyanakkor az is kiemelkedő szempont, hogy kollégáink elérhetősége minél tökéletesebb és megbízhatóbb legyen.”

„A Pannon Vállalati Mobilhálózatot az teszi egyedülállóvá a magyar távközlési piacon, hogy korlátlan mértékben, hosszú távon is képes együtt növekedni a felhasználókkal és együtt változni az ő igényeikkel.” – tette hozzá Somlyai Dóra, a Pannon GSM kommunikációs igazgatója. „Összetett szolgáltatáscsomagunk számos magyar és multinacionális vállalatnál, intézménynél optimalizálta a kapcsolattartás hatékonyságát és költségeit, és most örömmel nyújtjuk a benne rejlő lehetőségeket a Semmelweis Egyetem számára.”



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés