Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Semmelweis Egyetem a Pannon GSM partnere

Laptop

A Semmelweis Egyetem a Pannon GSM partnere

A Semmelweis Egyetem a Pannon GSM-et választotta.

A Semmelweis Egyetem a Pannon GSM-et választotta partneréül távközlési fejlesztési tervének megvalósításához. Ennek eredményeként a Pannon GSM nem egyszerűen előfizetéseket szállít: a Semmelweis Egyetem igényei szerint kialakított Pannon Vállalati Mobilhálózat a mobil beszélgetések mellett többek között a jelenleg használt személyhívó rendszert is kiváltja.

A Semmelweis Egyetem speciális igényeihez igazított, komplex Pannon Vállalati Mobilhálózat jelentős mértékben leegyszerűsíti az intézmény távközlési hálózatát, hiszen egyszerre képes minden jelenleg használatos, de egymástól független rendszer – például a személyhívók, a vezetékes alközpontok, illetve az ezekhez kapcsolódó irodai mellékek – szolgáltatásait nyújtani, és azokat egy integrált, egyetlen eszközt alkalmazó rendszerrel helyettesíteni. Ennek köszönhetően nemcsak rugalmasabban bővíthető és átláthatóbb, de a költségek szempontjából is kedvezőbb megoldást biztosít az egészségügyi intézmény számára.

„A hazai egészségügyi intézmények közismerten szűkös anyagi keretből gazdálkodnak, így minden olyan megoldást örömmel üdvözölnek, amelyet költséghatékonyságuk javítására használhatnak fel.” – emelte ki a pályázat jelentőségét Dr. Stubnya Gusztáv a Semmelweis Egyetem Stratégiai és Működésfejlesztési Főigazgatója. „A betegellátásban és a tudományos munkában ugyanakkor az is kiemelkedő szempont, hogy kollégáink elérhetősége minél tökéletesebb és megbízhatóbb legyen.”

„A Pannon Vállalati Mobilhálózatot az teszi egyedülállóvá a magyar távközlési piacon, hogy korlátlan mértékben, hosszú távon is képes együtt növekedni a felhasználókkal és együtt változni az ő igényeikkel.” – tette hozzá Somlyai Dóra, a Pannon GSM kommunikációs igazgatója. „Összetett szolgáltatáscsomagunk számos magyar és multinacionális vállalatnál, intézménynél optimalizálta a kapcsolattartás hatékonyságát és költségeit, és most örömmel nyújtjuk a benne rejlő lehetőségeket a Semmelweis Egyetem számára.”



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés