Connect with us

Hirdetés

technokrata

Senorg Enterprise: 6 év garancia

Laptop

Senorg Enterprise: 6 év garancia

Egy, ma már lassan tömegcikknek számító PC-re a Senorg 6 év garanciát vállal.

Manapság az eldobható gépek korát éljük. Sok cég van, amelyik termékeit valamilyen, minőséghez kapcsolódó szlogennel forgalmazza, de ezek többsége is csak néhány hónapig, vagy egy-két évig vállal rájuk garanciát. Nem ritka, hogy milliós értékű autók is 1, legfeljebb két év garanciával gördülnek ki a gyárakból. Ezért is figyelemreméltó, hogy egy, ma már lassan tömegcikknek számító PC-re a Senorg 6 év garanciát vállal.

“Sokan jogosan, gondolják úgy, hogy hat év nagyon hosszú idő, ezalatt a PC-k többsége elavul.” – mondta Funtek Sándor, a Senorg vezérigazgatója. “Ez sok tekintetben igaz, de nem általánosságban van így. A személyi számítógépek avulása nagymértékben a felhasználástól függ. Lehet, hogy egy megszállott játékos gépét akár néhány hónap után fejleszteni kell, de általában azért nem ez a jellemző. Irodai, céges környezetben, office jellegű szoftverek futtatásakor ez az időszak olyan 4-5 évre tehető, de gyakran még több is. Nem feltétlenül azért, mert a cégnek nincs pénze fejleszteni, hanem mert a cserét sem a géppark állapota, sem a szoftveres környezet nem indokolja. A hazai vállalkozások amúgy is hajlamosak halogatni a gépcserét, nem ritkán találkozunk 7-8 éves, vagy ennél is idősebb gépparkkal. A Senorg ezt a jelenséget ismerte fel, és ment elébe.”

Ez egyébként az Enterprise gépcsaládra vonatkozik, és a félreértéseket elkerülendő: az ajánlat 3 év teljeskörű, melyből az 1. év helyszíni garancia és további 3 év szerviz garanciát takar.

Az is sokakban kérdés lehet, hogy érdemes-e még egy mondjuk öt és fél éves gépet javítani, amikor egy ennyi idős PC forgalmi értéke szinte nulla. A válasz itt sem egyértelmű, hiszen ez attól is függ, mi baja van a gépnek, és mit várok tőle. Attól még, hogy a forgalmi értéke igen alacsony, egy régebbi, de működőképes gép használati értéke lehet jelentős.

Természetesen a szolgáltatás kiegészül azzal, hogy a meghosszabbított garanciával vásárolt PC-ket emelt áron számítja be a Senorg, ha a tulajdonos mégis egy új vásárlása mellett döntene. “Ezt azért tudjuk megtenni, mert az ilyen gépek előéletét ismerjük, megbízunk bennük és ezért mi magunk is jobb paraméterekkel adhatjuk ezeket tovább azoknak az intézményeknek, akiknek akciónk keretében ingyen felajánljuk. Ez a kettő, a garancia és az emelt értékű beszámítás úgy gondolom, hogy alapja lehet egy hosszú távú partnerkapcsolatnak, és egy valóban megnyugtató ajánlatot nyújt azon ügyfeleinknek, akiknek a némileg elnyújtott használati idő, és/vagy a megbízhatóság jelentik a fő szempontokat.”



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés