Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Matáv ajánlata

Laptop

A Matáv ajánlata

“A mindenkori szabályozás által meghatározott hálózat-összekapcsolási termékeket (hangátviteli szolgáltatásokat, hálózat-hozzáférést stb.) a szabályozásban előírt feltételek mellett biztosítjuk partnereinknek.” – ígéri a Matáv.

A Matáv – mint jelentős piaci erővel rendelkező távbeszélő, illetőleg ezen szolgáltatások nyújtásához szükséges távközlő hálózattal rendelkező szolgáltató – A hírközlésről szóló 2001. évi XL. törvény szerint a távközlési piac liberalizációját követően:

  • Referencia Összekapcsolási Ajánlat (RIO) keretében ajánlja fel a törvény által meghatározott szolgáltatások körét más távközlési szolgáltatóknak távközlő hálózataik összekapcsolása céljából, a Referencia Összekapcsolási Ajánlat Hírközlési Döntőbizőttság általi elfogadását követően.
  • Előfizetői Hurok átengedésére vonatkozó Referencia Ajánlat (RUO) keretében ajánlja fel az előfizetői hurok – részleges, vagy teljes – átengedését, átengedésre irányuló megfelelő ajánlat esetén, az Előfizetői Hurok átengedésére vonatkozó Referencia Ajánlat Hírközlési Döntőbizottság általi elfogadását követően.

A Matáv Referencia Összekapcsolási Ajánlata (MARIO), és az Előfizetői Hurok átengedésére vonatkozó Referencia Ajánlata (MARUO) tartalmazza mindazon technikai, műszaki és pénzügyi feltételeket, amelyek teljesülésével az összekapcsolás létrejöhet az arra igényt támasztó szolgáltató és a Matáv között.

A távközlő hálózatok összekapcsolása révén lehetővé válik, hogy mind a Matáv, mind pedig az összekapcsolási partner előfizetői távbeszélő szolgáltatások igénybevételén keresztül egymással beszéd-, illetve beszédsávon belüli adatátviteli kapcsolatot teremtsenek.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés