Connect with us

Ericsson a számhordozhatóságért

Laptop

Ericsson a számhordozhatóságért

Az Ericsson integrálja, hosztolja és menedzseli a vezetékes szolgáltatók számhordozhatósági szolgáltatásait.

Az Ericsson Magyarország menedzselt szolgáltatásokra vonatkozó szerződést kötött öt vezetékes szolgáltatóval – a PanTellel, a Monortellel, az Invitellel, a Hungarotellel és az Emitellel. A megállapodások a számhordozhatósági szolgáltatás megvalósítására, integrálására és hosztolására vonatkoznak. Az Ericsson felelős a hosztolt megoldások folyamatos működéséért és karbantartásáért.

A számhordozhatóság hosztolt megoldása lehetővé teszi a vezetékes előfizetők számára telefonszámuk megtartását, függetlenül az általuk választott hálózattól. A számhordozhatóság hatékony megvalósítása érdekében az Ericsson megoldása kapcsolódik a Nemzeti Hírközlési Hatóság referencia-adatbázisához.

A számhordozhatóság megvalósítása alapvető követelmény az Európai Unió távközlési piacain. Az Ericsson hosztolt számhordozhatósági megoldása segítségével a szolgáltatók gyorsan, gazdaságosan és egyszerűen teljesíthetik a vonatkozó irányelveket.

„Az Ericsson technológiai vezető szerepe és az általunk biztosított nagyságrendi megtakarítások révén támogatjuk a hálózatüzemeltetőket és szolgáltatókat abban, hogy kisebb kockázat és ismert költségek mellett, előre meghatározott szolgáltatási szinteken vezessenek be új szolgáltatásokat.” – jelentette ki Staffan Pehrson, az Ericsson vezérigazgatója.

Az Ericsson hosztolási ajánlata tovább erősíti a menedzselt szolgáltatások felé mutató trendet, ahol a szolgáltatók és a szállítók együttműködnek a költségek csökkentése és az új szolgáltatások minél előbbi piacra vitele érdekében.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom