Connect with us

Hirdetés

technokrata

Népszerű az ingyenes Adobe Photoshop Album Starter Edition

Laptop

Népszerű az ingyenes Adobe Photoshop Album Starter Edition

Az Adobe bejelentette, hogy megjelenése után mindössze hat hónappal már több mint ötmillió vásárló használja a Photoshop Album 2.0 Starter Edition programot.

A Photoshop Album Starter Edition programmal e-mailben, házilag kinyomtatva vagy az Adobe valamelyik online szolgáltató partnerén keresztül a felhasználók egyszerűen oszthatják meg digitális emlékeiket, kijavíthatják a vörösszem-effektushoz hasonló fényképészeti problémákat, és gyors visszakereséshez, illetve megtekintéshez rendezhetik azokat. A Starter Edition program a Photoshop Album 2.0 ingyenes változata.

“A Starter Edition mérföldekkel jár a digitális fényképezőgépekkel szállított ingyenes programok előtt, a legendás Photoshop minőséget nyújtja, és leegyszerűsíti a fényképek megosztását a barátokkal és a családdal. Felkínáltuk a letölthető Adobe Reader részeként, és úgy látjuk, hogy a felhasználók előszeretettel választják és alkalmazzák a digitális emlékek megörökítésénél.” – mondta Bryan Lamkin, az Adobe alelnöke.

A Photoshop Album Starter Edition az amatőr digitális fotósok számára korlátlan számú fénykép tárolását teszi lehetővé. A vásárlók egyszerűen frissíthetnek a Photoshop Album 2.0 teljes verziójára, amely a következőket nyújtja: különleges eszközök a fényképek jobb szervezéséhez, népszerű naptárnézet, amellyel ellenőrizhető, hogy mikor készült a fénykép, és egy lehetőség, amivel több fénykép alig néhány kattintással azonnal kijavítható. A teljes verziós Photoshop Album 2.0 program a kreatív megosztási lehetőségeket is jelentős mértékben bővíti. Alig néhány egyszerű lépésben a felhasználók gyönyörűen kötött fényképes könyveket, naptárakat és üdvözlőlapokat nyomtathatnak, kedvenc zenéjükkel aláfestett diavetítéseket készíthetnek, fényképeiket megoszthatják és megtekinthetik mobiltelefonon, PDA-n, de még TiVo-n keresztül is, és a fényképeket CD-n is tárolhatják.

Az Adobe komplett termékcsaládot kínál a digitális fényképészek széles táborának. Az otthoni felhasználók számára a Photoshop Album Starter Edition és a Photoshop Album 2.0, az amatőrök számára a Photoshop Elements 2.0, a kreatív szakemberek számára pedig a Photoshop CS programmal az Adobe olyan megoldásokat kínál, amelyek a felhasználókat a digitális képalkotás minden gyakorlati fázisában segíti.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés