Connect with us

Hirdetés

technokrata

Borland JBuilder X – az Altova XMLSPY fejlesztőeszköz különleges kiadásával

Laptop

Borland JBuilder X – az Altova XMLSPY fejlesztőeszköz különleges kiadásával

A Borland JBuilder X Enterprise tartalmazza az Altova XMLSPY 2004 különleges ˝Borland kiadását˝. Mindkét cég felismerte, hogy az XML technológiák fontos szerepet játszanak a vállalati szoftverfejlesztésben, és hogy a fejlesztési megoldások XML tesztelő és hibakereső eszközökkel történő bővítésével kiszűrhetők a program előre nem látható magatartásformái, és lerövidíthető a szoftverfejlesztés.

˝A Borland elkötelezett a Java fejlesztés alkalmazás-életcikluson keresztülívelő leegyszerűsítése iránt, és hogy a vállalati fejlesztőcsapatok számára olyan megoldást biztosítson, amelyre szükségük van a jobb minőségű szoftver rövidebb idő alatt történő elkészítéséhez.˝ – mondta George Paolini, a Borland alelnöke és a Java megoldások igazgatója.

A nagy számú XML műszaki szabványból és azok különféle felhasználásából kifolyólag fontos, hogy a vállalati fejlesztőcsapatok megkapják azokat az eszközöket, amelyekre az XML dokumentumok szinkronizálásához szükségük van, ily módon megnövelve a csapatok hatékonyságát. Azáltal, hogy a JBuilder X-hez az Altova XMLSPY különleges kiadását is mellékeli, a Borland a fejlesztők számára azokat az eszközöket biztosítja, amelyek az XML, XML Schema, XSL/XSLT, SOAP, WSDL és webes szolgáltatásokkal dolgozó vállalati alkalmazások tervezéséhez, szerkesztéséhez és hibakereséséhez szükségesek.

˝Az Altova úgy hiszi, hogy az internetes szoftverek következő generációja fel fogja ölelni a webes szolgáltatásokat, ˝smart agent˝-eket, asztali gépeket és szervereket, amelyek zökkenőmentesen működnek együtt a hálózatban. A megoldás középpontjában pedig XML alapú technológiák vannak.˝ – mondta Alexander Falk, az Altova elnök-vezérigazgatója – ˝A Borland JBuilder régóta vezető szerepet tölt be az integrált Java fejlesztői környezetek (Integrated Development Environment, IDE) területén, és a JBuilder X célja, hogy hatékony webes alkalmazásokat és Java kompatibilis webes szolgáltatásokat megvalósító fejlesztőeszközökkel fejlessze tovább a fejlesztők hatékonyságát.˝

A Borland JBuilder X Enterprise tartalmazza az Altova XMLSPY 2004 Borland Editiont. Az Altova XMLSPY 2004 különleges kiadása eredetileg az Altova XMLSPY 2004 Enterprise Edition 30 napos kiértékelési változatát működteti. A 30 napos kiértékelési idő lejártával a fejlesztőknek 30 (USA) dolláros kedvezménnyel nyílik lehetősége az XMLSPY 2004 Enterprise Edition vagy az Altova XMLSPY 2004 Professional Edition megvásárlására. Máskülönben a licenc önműködően az Altova XMLSPY 2004 Home Edition örök licencévé alakul át.

Megjelenés

A Borland a JBuilder X három kiadását szállítja. A Borland JBuilder X Enterprise elsősorban a J2EE és webes szolgáltatások fejlesztést célozza meg; a Borland JBuilder X Developer a webes alkalmazások fejlesztését és a kódközpontú fejlesztést; és kapható még a Borland JBuilder X Foundation. Az Altova XMLSPY különleges kiadása már elérhető.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés