Connect with us

technokrata

Alerant-Borland partnerkapcsolati együttműködés

Laptop

Alerant-Borland partnerkapcsolati együttműködés

Az Alerant Rt. és a Borland Magyarország Kft. bejelentette stratégiai partnerkapcsolati együttműködését, melyet a szoftverfejlesztési piacon fellépő fokozódó verseny és az alkalmazás-életciklus támogató eszközök piacán keletkező űr hívott életre.

Ennek keretében az Alerant Rt. munkatársainak az alkalmazásfejlesztést támogató módszertanokban és eszközökkel szerzett évtizedes tapasztalatait erősíti a Borland több mint 20 éves szoftver iparágban szerzett ismereteivel, azzal hogy integrációs, portal és egyedi alkalmazásfejlesztési projektjeiben a Borland alkalmazás-életciklus menedzsment (Application LifecycleManagement, ALM) megoldását vezeti be.

A Borland Software Corporation 2003 óta rendelkezik több platformon is működő teljes ALM megoldással. A Borland az alkalmazásfejlesztés életciklusát a 6 fejlesztői fázist folyamatosan ismétlő körfolyamatként definiálja, ahol a hangsúly az integráción van. A kezdeti követelmények meghatározásától a tervezésen, fejlesztésen, tesztelésen, üzembe helyezésen keresztül egészen a szoftver konfiguráció menedzsmentig bármely fázisban eszközölünk változást, az a többi fázisban is megtörténik. Az eredmény: jobb minőségű szoftver rövidebb idő alatt. A vezetők, tesztelők, tervezők, fejlesztők és az implementációt végző munkatársak valós idejű összekapcsolásával a Borland lehetővé teszi, hogy a fejlesztők a világon mindenhol megteremtsék és fenntartsák versenyelőnyüket.

Az Alerant Rt. a Borland Magyarország partnereként a tapasztalataira alapozva módszerek és felhasználási minták kidolgozásával ad támogatást más, alkalmazásfejlesztéssel és integrációval foglalkozó vállalkozások számára a Borland ALM eszközök bevezetéséhez, használatához.

A mai bejelentéssel az Alerant Rt. tovább bővítette stratégiai megállapodásainak körét. A BEA Systems hivatalos magyarországi technológiai központjaként kiemelt figyelmet fordít a Borland ALM eszközök és módszerek bevezetésére a BEA platform alapú fejlesztéseiben.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle