Connect with us

technokrata

Adobe LiveCycle – új kiszolgáló szoftver

Laptop

Adobe LiveCycle – új kiszolgáló szoftver

Az Intelligens Dokumentum Platformot egy új szoftverrel bővítette ki, amely segíti a szervezeteket az üzleti folyamatok automatizálásában.

Az Adobe Intelligens Dokumentum Platform a dokumentumok teljes életciklusának kiszolgálásában segíti az ügyfeleket. A platform három részből áll: intelligens dokumentum, dokumentum szolgáltatások és univerzális kliens. Az intelligens dokumentumok az XML és az üzleti logika erejét a PDF-fel egyesítik, hogy az adatok az Adobe dokumentum szolgáltatásait igénybevéve közlekedhessenek a háttérrendszerek irányába. Az Adobe dokumentum szolgáltatásai dokumentum előállító, csoportmunka, folyamatirányító és dokumentum biztonsági valamint felügyeleti lehetőségeket biztosítanak az intelligens dokumentumok nagyvállalati alkalmazásokba integrálásához. Az univerzális kliens az igen elterjedt Adobe Reader, amellyel a felhasználók az intelligens dokumentumokat a tűzfal mindkét oldalán használhatják.

Az Adobe még két új dokumentum szolgáltatást is bejelentett, amelyek az Adobe LiveCycle szoftver keretében érhetők el. Az új szolgáltatások a folyamatirányítás, illetve a dokumentum felügyelet és biztonság. A folyamatirányító szolgáltatás az ügyfelek számára a tervezés, kezdeményezés, módosítás lehetőségét biztosítja, és segítségével az felhasználók részt vehetnek hálózati vagy azon kívüli folyamatokban is. A dokumentum biztonsági és felügyeleti szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a még biztonságosabb kommunikáció érdekében a kiterjesztett nagyvállalat minden szintjén állandó dokumentum biztonsági jellemzőket alkalmazzanak.

Adobe LiveCycle

Az Adobe LiveCycle szoftver Java 2 Enterprise Edition és XML alapú szerver architektúrára épül, így Java API-k biztosításával és a webszolgáltatások protokolljainak támogatásával egyszerűvé teszi a nagyvállalati infrastruktúrába integrálást. Az Adobe LiveCycle IBM WebSphere optimalizált és JBoss-ra telepíthető. A BEA WebLogic támogatása 2005. első felére várható. A kiszolgálók IBM AIX (optimalizált), Microsoft Windows Server, Red Hat Linux, Sun Solaris és HP-UX platformon futnak. A Novell SUSE Linux platform támogatása 2005. első felére várható. Minthogy az Adobe LiveCycle támogatja az ipari szabványokat, így például az XML-t és a Web szolgáltatásokat, az ügyfelek a dokumentum szolgáltatásokat már napjaink szolgáltatás orientált architektúráin (SOA) is telepíthetik.

Az Adobe LiveCycle szoftver már kapható. Megvásárolható önálló kínálatban processzor vagy felhasználó szám alapján.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák