Connect with us

technokrata

Adobe Reader és PDF a szórakoztató-elektronikai eszközökön is

Laptop

Adobe Reader és PDF a szórakoztató-elektronikai eszközökön is

Az ingyenes Adobe Reader szoftver és Adobe PDF már a Linux platform szórakoztató elektronikai változatához is biztosított. A terméket elsőként a Sony fogja beépíteni újonnan bejelentett gépkocsi navigációs rendszerébe, a japán piacra szánt Sony HDD AV Navi XYZ sorozatba.

A bejelentést követően a felhasználók az Adobe PDF formátumú információkhoz már számítógépes kapcsolat nélkül is hozzáférhetnek. A Linuxon működő szórakoztatóipari termékek felhasználói kihasználhatják az Adobe Reader és az intelligens dokumentum formátum, a PDF lehetőségeit, amely biztosítja, hogy a tartalom a különféle eszközökön pontosan úgy jelenik meg, ahogyan azt szerzője eltervezte.

Az Adobe Reader és a Sony új HDD Navi XYZ sorozatával együtt a fogyasztók autózás közben bármikor és bárhol hozzáférhetnek az Interneten található vagy e-mailben kapott PDF állományokhoz. Ennek eredményeként a felhasználók gépkocsijukban utazva gazdag útikönyv, digitális fénykép és multimédia választékból álló PDF tartalmakat nézegethetnek és kérdezhetnek le.

“A Sony új HDD AV Navi XYZ sorozatával a felhasználók igen változatos internetes tartalmat használhatnak ki az autójukban.” – mondja Keiji Kimura, a Sony IT & Mobile Solution Network Company elnöke – “Nagyon örülünk a linuxos Adobe Reader kifejlesztésének, mert segítségével a Sony új navigációs rendszerét használók is nézegethetik az elektronikus dokumentumok szabványának számító PDF állományokat.”

A Linux szórakoztató elektronikai változatában a PDF tartalmakhoz a felhasználók a PDF állományok megtekintésében és kezelésében meghatározó alkalmazással, az Adobe Readerrel férnek hozzá. Az Adobe a termékből több mint fél milliárd példányt terjesztett már idáig. Az ingyenes Adobe Reader számos asztali és mobil eszköz operációs rendszert támogat, így például a Windows, Mac OS, UNIX, Linux, Palm OS, Pocket PC és Symbian OS platformokat.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle