Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adobe Reader és PDF a szórakoztató-elektronikai eszközökön is

Laptop

Adobe Reader és PDF a szórakoztató-elektronikai eszközökön is

Az ingyenes Adobe Reader szoftver és Adobe PDF már a Linux platform szórakoztató elektronikai változatához is biztosított. A terméket elsőként a Sony fogja beépíteni újonnan bejelentett gépkocsi navigációs rendszerébe, a japán piacra szánt Sony HDD AV Navi XYZ sorozatba.

A bejelentést követően a felhasználók az Adobe PDF formátumú információkhoz már számítógépes kapcsolat nélkül is hozzáférhetnek. A Linuxon működő szórakoztatóipari termékek felhasználói kihasználhatják az Adobe Reader és az intelligens dokumentum formátum, a PDF lehetőségeit, amely biztosítja, hogy a tartalom a különféle eszközökön pontosan úgy jelenik meg, ahogyan azt szerzője eltervezte.

Az Adobe Reader és a Sony új HDD Navi XYZ sorozatával együtt a fogyasztók autózás közben bármikor és bárhol hozzáférhetnek az Interneten található vagy e-mailben kapott PDF állományokhoz. Ennek eredményeként a felhasználók gépkocsijukban utazva gazdag útikönyv, digitális fénykép és multimédia választékból álló PDF tartalmakat nézegethetnek és kérdezhetnek le.

“A Sony új HDD AV Navi XYZ sorozatával a felhasználók igen változatos internetes tartalmat használhatnak ki az autójukban.” – mondja Keiji Kimura, a Sony IT & Mobile Solution Network Company elnöke – “Nagyon örülünk a linuxos Adobe Reader kifejlesztésének, mert segítségével a Sony új navigációs rendszerét használók is nézegethetik az elektronikus dokumentumok szabványának számító PDF állományokat.”

A Linux szórakoztató elektronikai változatában a PDF tartalmakhoz a felhasználók a PDF állományok megtekintésében és kezelésében meghatározó alkalmazással, az Adobe Readerrel férnek hozzá. Az Adobe a termékből több mint fél milliárd példányt terjesztett már idáig. Az ingyenes Adobe Reader számos asztali és mobil eszköz operációs rendszert támogat, így például a Windows, Mac OS, UNIX, Linux, Palm OS, Pocket PC és Symbian OS platformokat.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés