Connect with us

technokrata

Hírközlés 2004

Laptop

Hírközlés 2004

Fókuszban az idén január elsejétől életbe lépett újabb távközlési reformok piaci hatásai, illetve ezek értékelése.

A június 9–10. között sorra kerülő eseményen, melyet az eredeti tervektől eltérően nem a Hilton Budapest szállodában, hanem a Corinthia Aquincum hotelben rendeznek, kiemelt fontosságú téma lesz az idén január elsejétől életbe lépett újabb távközlési reformok piaci hatásai, illetve ezek értékelése.

A hírközlési piaci folyamatokat döntéseivel erősen befolyásoló Nemzeti Hírközlési Tanácsot képviselő Bánhidi Ferenc, tanácstag, a szervezet koncepciójával, illetve a testület eddigi működésével, illetve jövőbeni elképzelésivel kapcsolatban tart előadást, ami abból a szempontból is érdekes, hogy a szakma és a lakosság nagyrészt a testület döntéseitől várja, hogy jelentősen olcsóbb legyen a telefonálás.

Kiemelt figyelmet érdemel az a kerekasztal–beszélgetés, amin többek között részt vesz a lakossági vezetékes piacon másfél hónappal ezelőtt indult TELE2 ügyvezető igazgatója. A vitaindító fórumon, olyan távközlési szolgáltatók vezetői ülnek le egy asztalhoz, mint a Matáv vagy az eTEL Magyarország, akik között elsősorban a versenyképesség hátrányainak megszüntetéséről alakulhat ki éles vita.

Az esemény internetes divíziójában dr. Kóka János, az Elender vezérigazgatója a kormányzati elképzelésekkel kapcsolatban beszél majd arról is, hogy milyen ütemben növekedjen, fejlődjön az Internet és a szélessáv.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek