Connect with us

technokrata

Letölthető a Mirc legújabb, 6.15-ös verziója

Laptop

Letölthető a Mirc legújabb, 6.15-ös verziója

Újfent megújult az Internet Relay Chat egyik legkedveltebb kliense.

Windowsos környezetben talán a legtöbbek által használt IRC-kliens a Mirc program, melyet Khaled Mardam-Bey jegyez. Legújabb, 6.15-ös verziójában a korábbi, 6.14-es változat kisebb hibáit javították ki, illetve apróbb funkcióbeli változtatásokat végeztek. A fixek és a kiegészítések száma eléri a 76-ot, amint az a változáslistában olvasható.

A jelentősebb újítások: továbbfejlesztették a logok visszatöltését, azaz most már valóban a megfelelő állomány kerülhet visszaállításra. Szintén fejlesztettek az SSL támogatáson is: a kliens immár mindig egy SSL portot használ visszacsatlakozás esetén, ha korábban is egy SSL porton keresztül kapcsolódott. Megszüntettek egy memóriaszivárgási problémát, illetve kiküszöbölték a portválasztásoknál korábban tapasztalt nehézségeket is. A készítők nem rejtették véka alá, hogy az új változat sem tökéletes: továbbra is várják a felhasználók bugreportjait.

A mindegyik 32 bites Windows-környezetben (Windows 9x, Millennium Edition, NT, 2000, XP, 2003) működni képes szoftver alig 1,2 MB-os telepítője a Terminal Download szerveréről is letölthető.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle