Connect with us

technokrata

Acer TravelMate 2000: professzionális notebookok a ˝mobil˝ vállalati és SOHO-felhasználók számára

Laptop

Acer TravelMate 2000: professzionális notebookok a ˝mobil˝ vállalati és SOHO-felhasználók számára

A TravelMate 2000 sorozat tagjait arra tervezték, hogy megfeleljenek mind a magánvállalkozók, mind pedig a kis-, közepes és nagyvállalatoknál tevékenykedő felhasználók igényeinek, akik teljes körű multimédia-funkcionalitással és kiváló kapcsolódási lehetőségekkel felvértezett noteszgépekre vágynak.

Az Acer TravelMate 2000-es notebookok maximum 2,8 GHz-es Intel Celeron processzorral vannak felszerelve, emellett maximálisan 128 KB L2 gyorsítótárat, ATI Mobility Radeon 9000 IGP lapkakészletet, valamint – a konfiguráció függvényében — integrált DVD/CD-RW vagy DVD-Dual meghajtót tartalmaznak. Alapkiépítésben 256 MB DDR333 rendszermemóriájuk 2 GB-ig bővíthető, míg merevlemezük 30 GB-os kapacitástól induló ATA/100 típusú.

Teljes körű multimédia-funkcionalitást nyújtanak: 1024×768 képpont felbontású 14,1”-es vagy 15”-es aktív mátrixos TFT-megjelenítővel szerelik fel őket, grafikus vezérlőjük révén támogatják a DirectX 8.1-et, az MPEG—2/ DVD hardveres kódolást, továbbá S-video kimenettel (NTSC/PAL) is rendelkeznek. Az Acer TravelMate 2000-es noteszgépek a DualView technológiának köszönhetően lehetővé teszik az LCD-kijelző és egy külső CRT-monitor egyidejű használatát; audiorendszerük beépített hangszórókat tartalmaz, és teljes mértékben MS-Sound-kompatibilis.

Az Acer TravelMate 2000 sorozatba tartozó modelleket mindennel fölszerelik, amire csak szükségük lehet az igényes felhasználóknak: egyebek mellett 56 Kbps-os faxmodemmel, 10/100 Mbps-os Fast Ethernet hálózati illesztőkártyával és 2 órás független működést biztosító Li-ion akkumulátorral. Egy 15”-os megjelenítővel ellátott konfiguráció tömege 3,4 kg.

Mindegyik noteszgépet az I/O portok széles választékával látják el: beleértve egy párhuzamos, négy USB 2.0, egy infravörös (FIR) portot, valamint a mikrofon és fejhallgató jack csatlakozóit. Ráadásul az Acer TravelMate 2000-es modelleken VGA- csatlakozót is találunk külső monitor rendszerbe kapcsolására, emellett pedig két Type II vagy egy Type III PCMCIA CardBus aljzatot.

A noteszgépekre előre telepítik a Microsoft Windows XP Home vagy Professional Edition változatát, helyreállító CD-vel és különféle kiegészítő szoftverekkel egyetemben, utóbbiak között említhetők a rendszer finomhangolására szolgáló segédprogramok (Acer Notebook Manager, Acer Launch Manager); valamint olyan alkalmazások, mint például az Adobe Acrobat Reader, a közvetlenül az Internetről letölthető Norton AntiVirus vagy az NTI CD Maker.

A tartós ABS-burkolatnak és a szigorú felügyelet mellett, precíz aprólékossággal összeszerelt minőségi alkatrészeknek köszönhetően az Acer TravelMate 2000 hosszútávú felhasználásra terveztetett. A notebookokhoz standard 1 éves nemzetközi garancia jár – ez 3 éves időtartamúra hosszabbítható az AcerAdvantage szolgáltatás révén, amely a noteszgép esetleges baleseti károsodására is kiterjed.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle