Connect with us

Magasabb szintű tápvédelem, szünetmentesen az APC-től

Laptop

Magasabb szintű tápvédelem, szünetmentesen az APC-től

Az American Power Conversion bejelentette díjakat nyert Symmetra Power Array méretezhető és redundáns szünetmentes tápegységeinek új családját.

Az új Symmetra LX szünetmentes tápegység most magasabb szintű tápvédelmet biztosít és alapterülete 50 százalékkal kisebb az előzőnél. A toronyba és szekrénybe szerelhető modellek ideális tápvédelmet nyújtanak a kiemelten fontos hálózati infrastruktúra különböző helyein, többek között a létfontosságú informatikai és távközlési berendezéseket tartalmazó kábelrendezőkben és géptermekben.

Az új moduláris Symmetra LX a nagy rendelkezésre állású tápvédelem új szintjét jelenti és a családhoz tartozó öt modellje – a legkisebb 4 kVA teljesítményű, a legnagyobb 16 kVA teljesítményű – teljes körű méretezhetőséget biztosít. A megoldás kiegészíti a nagy teljesítményű szerverek, kapcsolók és tárolóeszközök számos olyan jellemzőjét, amelyek támogatják a vállalatok létfontosságú alkalmazásait, többek között a hálózatokat és a hálózati tárolást.

A szekrénybe szerelhető modellek bevizsgáltan és tanúsítottan alkalmasak az APC InfraStruXure architektúrájában történő használatra. Ezek a modellek értékes alapterületet szabadítanak fel az informatikai környezetekben.

Méretre optimalizált, jobban javítható
A teljes 16 kVA teljesítmény leadása mellett 30 perces áthidalást nyújtó Symmetra LX méretre új formaterve a korábbi megoldáshoz képest akár 50 százalékos helymegtakarítást biztosít. És minden eddiginél könnyebben telepíthető, előnyös a végfelhasználók, a rendszerintegrátorok és a viszonteladók számára. A Symmetra LX moduláris kialakítása egyúttal az élettartamköltséget is csökkenti, mivel az egység kiemelkedően jól szervizelhető. Az összes Symmetra rendszerben üzem közben cserélhető a tápegység, az akkumulátor, valamint az egység működéséhez létfontosságú összes adatértékelő modul. A Symmetra LX toronyba és szekrénybe szerelhető modelljei megrendelhetők gyárilag előre beépített és konfigurált adatértékelő modullal, tápmodullal és akkumulátorral is.

Jobban adaptálható
Több új jellemzőjük adaptálhatóbbá teszik a Symmetra LX rendszereket. Az összes torony kivitelű és szekrénybe szerelhető rendszer biztosítja a szükséges bemeneti/kimeneti kábelezést és feszültségillesztést, ezért egyetlen szünetmentes tápegységgel bármilyen helyszín telepítési igényei kielégíthetőek. Egy speciális kialakítású adatátviteli és csatlakozókártya lehetővé teszi hosszabb üzemidőt biztosító akkumulátoregységek beszerelését. Mindegyik modell a helyszínen átalakítható, szekrénybe vagy toronyba szerelhető. A védett berendezések különböző, helyszínen cserélhető tápelosztó paneleken keresztül fix kábelezéssel és/vagy csatlakozókon keresztül csatlakoztathatók, így a Symmetra LX alkalmazkodni tud a felhasználók változó igényeihez.

Könnyebben felügyelhető
Az eddiginél is könnyebben felügyelhető Symmetra LX alapkiépítésben tartalmazza az APC környezetfigyelő érzékelőt tartalmazó hálózat-felügyeleti kártyáját, amely páratlan távfelügyeleti képességeket biztosít. A kártya a Symmetra két SmartSlot kártyahelyének egyikére csatlakoztatható, és az APC PowerChute Network Shutdown szoftverét futtatja. A kártya egy dedikált IP-címen közvetlenül csatlakozik a hálózatra, ezért nem igényel proxy szervert. A felhasználói kezelőfelület szokásos böngészővel, Telnet protokollal vagy SSH protokollal érhető el; segítségével a felhasználó távolról újraindíthat berendezéseket, figyelheti a helyi környezeti feltételeket, továbbá a rendszer értesíti az eseményekről és intézkedéseket javasol. A kártya a hőmérsékletet is figyeli, ezért a szünetmentes tápegység a hálózaton keresztül közölni tudja a terem vagy a szekrény hőmérsékletét.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom