Connect with us

Hirdetés

technokrata

Képzési együttműködés a Scala ECE Hungary Kft. és a Számalk Oktatási Rt. között

Laptop

Képzési együttműködés a Scala ECE Hungary Kft. és a Számalk Oktatási Rt. között

A megállapodás szerint a Scala ügyfelei magas szintű továbbképzésben részesülnek a Számalk oktatási rendszerében.

Képzési együttműködési megállapodást kötött a Scala ECE Hungary Kft. és a Számalk Oktatási Rt. A kis- és középvállalatok számára vállalatirányítási rendszereket szállító Scala és az egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező oktatási-informatikai vállalkozás, a Számalk között létrejött együttműködés célja, hogy a Számalk által biztosított több évtizedes oktatásszervezési tapasztalatok segítségével a Scala ügyfelei magas szintű továbbképzésben részesüljenek. Az együttműködés nem titkolt célja továbbá az üzleti kapcsolatok bővítése és frissítése, hiszen mind a Számalk Oktatási Rt., mind a Scala neve jól cseng a piacon, és mindkét fél jelentős ügyfélkörrel rendelkezik.

A Scala ECE Hungary Kft. a kis- és középvállalatok számára forgalmaz vállalatirányítási rendszereket, illetve vezetői és üzleti információs rendszereket. Az elmúlt év őszén jelent meg az iScala ERP-rendszer legújabb, minden eddiginél több funkcionalitást tartalmazó verziója, amely Nyugat-Európában igen kedvező piaci fogadtatásra talált és már Magyarországon is több vállalat döntött az alkalmazása mellett.

A Számalk Oktatási Rt. több évtizedes tapasztalatot szerzett az oktatás és oktatásszervezés területén. A Számalk Oktatási Rt.-n belül működő és a legdinamikusabban fejlődő Számalk Továbbképzés az első hivatalos Microsoft oktatóközpont (CTEC) volt Magyarországon, és közel tíz éve folyamatosan a hivatalos Microsoft oktatást nyújtó cégek élvonalában van. A Számalk jelenleg az egyetlen oktatási vállalat, amely elnyerte a Microsoft hivatalos aranyfokozatú partneri minősítését (Microsoft Certified Gold Partner on Learning Solutions).

A tanfolyamok lebonyolításához a Scala biztosítja az angol és magyar nyelvű tananyagot, a laborgyakorlatokat, a tanfolyamok idejére a szükséges szoftvereket, rendszereket, valamint az oktató szakembereket. A Számalk Oktatási Rt. a tanfolyamok szervezésével, lebonyolításával kapcsolatos tevékenységeket végzi, biztosítja az oktatáshoz szükséges korszerű számítógépes infrastruktúrát, és elvégzi a szükséges telepítéseket. A Számalk és Scala közösen dolgozza ki az oktatás módszertanát, illetve a későbbiekben a Számalk oktatói is bekapcsolódnak a fejlesztésbe.

A Számalk Továbbképzésnél a ” Scala képzések” 2004 őszétől lesznek elérhetőek. Egyelőre csak egyes modulokkal kapcsolatos tanfolyamok kerülnek meghirdetésre, de a paletta folyamatosan bővülni fog. A tanfolyamok témától függően 3-5 napos formában (24-40 óra), magyar nyelven kerülnek majd lebonyolításra, átlagosan 10-12 fő részvételével. A hallgatók magyar illetve angol nyelvű tananyagot kapnak. A résztvevők a tanfolyamok elvégzéséről látogatási bizonyítványt kapnak, de lesznek olyan képzések is, amelyekből vizsgalehetőség is elérhető lesz (például: Crystal).

A Számalk Továbbképzés weboldalára folyamatosan kerülnek majd fel a tanfolyami tematikák és tudnivalók, ahonnan online regisztrációra is lehetőség van.

A Számalk Oktatási Rt. Akkreditált Felnőttképzési Intézmény. Az összes Scala képzés hatósági nyilvántartásba vétele megtörtént, ami azt jelenti, hogy az ügyfél a dolgozói képzéseket részben, vagy egészben finanszírozhatja szakképzési hozzájárulás keretéből. Ez a finanszírozási lehetőség mintegy 190 képzésnél elérhető a Számalk Továbbképzésnél, beleértve más oktatási területeket is természetesen, mint a Microsoft, a Cisco és az Oracle képzések.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés