Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új EMC hálózati tárolóeszköz: CLARiiON AX100

Laptop

Új EMC hálózati tárolóeszköz: CLARiiON AX100

Az EMC új normát állított fel a megfizethető, kényelmesen használható hálózati tárolóeszközök között az EMC CLARiiON AX100 bemutatásával.

Az EMC szabadalmazott, egyedi kialakítására és technológiájára épülő CLARiiON AX100 egy olyan felhasználók által telepíthető hálózati tárolórendszer, amely akár három terabájt információ tárolására is képes az egyszerű felügyeletet és továbbfejlesztett védelmet nyújtó integrált funkciók használatával. Az EMC partnereivel együtt bejelentett CLARiiON AX100-zal az EMC-rendszerek a kis- és középvállalkozási piacon is elérhetővé váltak. A berendezés az egész világon, elsősorban disztribútorokon, viszonteladókon és OEM-partnereken keresztül lesz beszerezhető.

A könnyen telepíthető, használható és karbantartható CLARiiON AX100 kifejezetten úgy készült, hogy költséghatékony megoldást jelentsen azoknak a vásárlóknak, akik első alkalommal váltanak a szerver belső merevlemezéről egy külső közvetlenül csatlakoztatott tárolóra, SAN- vagy NAS-környezetre. A lényegesen egyszerűbb tárolófelügyeletet és az automatizálás magasabb szintjét kínáló CLARiiON AX100 ideális megoldás azon vállalkozásoknak és szervezeteknek, amelyek kényelmesen és hatékonyan kívánják információvagyonukat konszolidálni és védeni. Egy tipikus, négyhosztos SAN-konfiguráció esetében a telepítés kevesebb mint egy óra – ezzel a CLARiiON AX100 új normát állított fel a kényelmes felügyelet és a gyors telepítés terén.

Joe Tucci, az EMC elnöke és vezérigazgatója a következőket mondta: ˝Az iparágban messze az EMC rendelkezik a legátfogóbb hálózati tárolási terméksorral. CLARiiON CX rendszereink számos funkcióját beépítettük az EMC CLARiiON AX100-ba. Ez a rendszer kiváló belépési pont lehet ügyfeleink számára, amelyből kiindulva bővíthetik és teljes életciklusában hatékonyan felügyelhetik a tárolt információt˝

Értékesítési csatorna és terjesztési partnerek
Az EMC kifejezetten úgy alakította ki a CLARiiON AX100-at, hogy a forgalmazása a világon mindenütt megtalálható értékesítési partnereken, viszonteladókon és OEM-eken keresztül történjen. A CLARiiON AX100 megvásárolható a Delltől (Dell EMC AX100 néven), forgalmazza a Tech Data, a Fujitsu-Siemens (FibreCAT AX100 néven), az Arrow Electronics Inc., az Avnet Hall-Mark, a Bell Micro, az MTI, az Ideal, a CDW, az OpenWay, a Samsung (StorageMax ZCX 100 néven), a Skydata, a Bull, a Source és más vállalatok is.

Az EMC CLARiiON AX100 bemutatása
A CLARiiON CX család egyedülálló adatintegritását, rendelkezésre állását és RAID-technológiáit használó új CLARiiON AX100 nagy kapacitású, költséghatékony, integrált tárolásfelügyelettel rendelkező ATA tárolási megoldást kínál egy helytakarékos, 2 rack-egység (8,89 cm) magas, rackbe szerelhető házban. Az egy- és kétvezérlős kiépítésben is kapható rendszerek minden összetevője az ügyfél által cserélhető.

A gyárilag előkészített CLARiiON AX100 rendszer előre telepítetten tartalmazza a beállításhoz, a felügyelethez és az adatvédelemhez szükséges összes funkciót. A tárolófelügyeleti szolgáltatások köre a felhasználóbarát telepítési és figyelési felülettől az azonnali biztonsági mentést és helyreállítást szolgáló helyi, helytakarékos, ˝pillanatfelvétel˝ (snapshot) alapú replikációig terjed. A rendszer automatikus elérésiút-helyreállítást is tartalmaz, amely megkönnyíti az alternatív I/O-csatornákon folyó adatáramlást a szerver és a CLARiiON AX100 között, és így biztosítja az alkalmazások folyamatos rendelkezésre állását.

A CLARiiON AX100 webes felületet kínál a rendszer biztonságos és távoli felügyeletéhez, bármilyen szabványos Internetes kapcsolaton keresztül.

Az EMC partnerkapcsolatra lépett néhány nagy tárolótechnológiai gyártóval az előre konfigurált, felhasználó által telepíthető, belépő szintű SAN-megoldások szállítása érdekében. A Brocade, Emulex és QLogic új Fibre Channel kapcsoló- és hosztbusz-adapter (HBA) termékei kényelmesen telepíthetők és állíthatók be a kifejezetten a CLARiiON AX100 tárolórendszerhez készített varázslókkal.

Az EMC a Brocade 8 portos Silkworm 3250 VL2E Fibre Channel kapcsolóját, az Emulex LP101-E és LP982-E berendezését, valamint a QLogic QLA200-E és QLA2340-E hosztbusz-adapterét minősítette a CLARiiON AX100-zal történő használathoz.

A CLARiiON AX100 mindezeken felül házilag telepíthető a Microsoft Storage Server 2003-ra épülő NetWin 110 NAS rendszer közvetlen elérésű tárolótömbjeként is.

Operációsrendszer-támogatás és kapacitás
A CLARiiON AX100 megvásárolható az EMC globális értékesítési hálózatán keresztül. Támogatja a Windows, a Linux és a NetWare operációs rendszer használatát. A CLARiiON AX100 kapacitása akár három terabájt is lehet.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés