Connect with us

DVD-túlírásra is képes a legújabb, 6.3.1.15-ös Nero

Laptop

DVD-túlírásra is képes a legújabb, 6.3.1.15-ös Nero

A közkedvelt médiaíró alkalmazás legújabb változata már elérhető.

A Nero-t bizonyára senkinek sem kell bemutatni: a CD- és DVD-írás terén etalonnak számító alkalmazás hatos változata lassan egy éve van jelen a piacon. A kezdeti gyerekbetegségek kinövésével lassan méltóvá vált a korábbi, nagysikerű 5-ös verzióhoz. A 6-os Nero sikerét az is jelzi, hogy az egyes változatokat a Terminal olvasói közül is sokkal többen töltötték le, mint az ötös széria különböző variánsait. A fejlesztők nemrég egy újabb frissítéssel hálálták meg a szoftvert használók érdeklődését.

A tegnapi nap során kiadott 6.3.1.15-ös szoftvercsomag számos tekintetben bővülést hozott. Többek között még több CD- és DVD-írót támogat, s immáron lehetővé vált AAC file-ok Nero Express-ből való lejátszására is. Meg kell említeni, hogy a legújabb Nero már támogatja a DVD-k túlírását (DVD Oversize burning) – ennek használata természetesen függ a felhasználó optikai meghajtójától és az alkalmazott lemezek minőségétől. A fentieken kívül több apróbb igazítás, javítás is megjelent: például a grafikus kezelői felület kis hibáit is eltüntették a fejlesztők.

A kétrétegű DVD-ket is kezelni képes szoftvercsomag minimális gépigénye egy 300 MHz-es Pentium II-es és 64 MB-nyi operatív tár, de ha minden funkcióját ki akarjuk maradéktalanul használni, akkor már egy 1,6 GHz-es processzorra és legalább 128 MB-nyi memóriára lesz szükségünk. A szoftver demo változata letölthető a Terminal Download szerveréről is; a programcsomag részletes ismertetése pedig a Kapcsolódó cikkek alatt található linken tekinthető meg.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom