Connect with us

technokrata

Senorg – új technológiák a hazai számítógépgyártónál

Laptop

Senorg – új technológiák a hazai számítógépgyártónál

Új irányvonalat szabott notebook választékának a Senorg Hungary Rt. A Voyager márkanév alatt futó termékcsalád kizárólag Intel Centrino technológiával felvértezve kerül ki a magyar piacra.

Az Intel Centrino technológiájának egyik legszembetűnőbb tulajdonsága a megnövelt akkumulátoros üzemidő, amely akár a 6,5 órát is elérheti. A Centrino technológia, a fogyasztást és a teljesítmény-veszteséget optimalizálva mérsékli a CPU átlagos energia-felhasználását. Kevésbé számításigényes programok használatakor a processzor automatikusan “alacsonyabb fokozatra kapcsol”, hogy kímélje az akkumulátort.

Bár e processzorok órajele elmarad a desktop termékekben alkalmazott „testvéreik” órajelétől, teljesítményükben kevéssé érezhető a különbség. Ez köszönhető a megnövelt másodlagos gyorsítótárnak, valamint a Centrino technológia precízen összehangolt működési mechanizmusának. A Voyagereket az egyedi igényeknek megfelelő, nagyteljesítményű, kis energiaigényű Intel Pentium M és Intel Mobile Celeron processzorokkal készítik. A megcélzott piaci réteg a hazai középvállalkozások munkatársai, középvezetői.

A 14,1 colos XGA LCD-vel bíró noteszgép 256 MB-nyi 266 MHz-es DDR SDRAM-ot foglal magába, grafikus vezérlője az Intel Montara-GM chipkészletbe integráltan szolgálja ki a kijelzőt. 40 GB-os merevlemezzel, integrált AC´97-es hangvezérlővel, optikai meghajtóval (DVD/CD-RW) rendelkezik a 3 darab 2.0-s és egy firewire porttal is ellátott notebook.

Fizikai paraméterek

Méret: 33x27x3,1 cm
Tömeg: 2,5 kgSzólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle