Connect with us

technokrata

Forgalomba került az Adobe Video Collection 2.5

Laptop

Forgalomba került az Adobe Video Collection 2.5

Az Adobe forgalombahozta a Video Collection 2.5 termékcsalád Standard és Professional változatát.

A Video Collection 2.5 az Adobe Premiere Pro 1.5, Adobe After Effects 6.5, Adobe Audition 1.5 és Adobe Encore DVD 1.5 termékeket tartalmazza, amelyek önálló programként is megvásárolhatók. A legújabb hardverfejlesztések előnyeit kihasználó új Adobe videósorozat több mint 200 új innovatív szolgáltatást is tartalmaz, így például a Premiere Pro 1.5 nagyfelbontású (HD) videó támogatását.

A továbbjavított integráció és közös felületi elemek könnyítik az utómunkát az Adobe videó környezetében. Az Adobe Premiere Pro 1.5, az Adobe After Effects 6.5 és az Adobe Encore DVD 1.5 támogatja az Adobe Photoshop CS szolgáltatásait, így például az egymásba ágyazott rétegkészleteket és a nem négyzet alakú pixeleket. Az Adobe Premiere Pro és az Adobe After Effects közti másolás és beillesztés lehetősége tovább erősíti a két alkalmazás integrációját. Az Adobe Encore DVD segítéségével a felhasználók a Photoshop menüit After Effects-be küldhetik különleges mozgómenük készítése céljából. Az Adobe Encore DVD felismeri az After Effects 6.5-ben és az Adobe Premiere Pro 1.5 AVI, illetve MPEG-2 file-jaiban elhelyezett időtengely vágópontokat, amelyekkel a felhasználók DVD fejezetpontokat készíthetnek.

Az Adobe Video Collection kétféle, Standard és Professional változatban kapható. A Standard változat az Adobe Premiere Pro 1.5, az Adobe After Effects 6.5 Standard, az Adobe Audition 1.5 és az Adobe Encore DVD 1.5 változatát tartalmazza. Az Adobe Video Collection Professional változata magába foglalja az Adobe After Effects 6.5 Professionalt és az Adobe Photoshop CS-t.

Az Adobe Video Collection Standard Windows XP változata 381.000 forintos ajánlott fogyasztói áron kapható, a Professional változat ajánlott ára 557.000 forint. A Video Collection előző változatával rendelkező felhasználók 73.000 forintos áron frissíthetnek.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle